Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX290LC-5 voor Oudejans Zaandam

Publicatiedatum: 16-06-2014 10:15
Recent is er een nieuwe Hitachi Zaxis 290LC-5 rupsgraafmachine in gebruik genomen bij Gebroeders Oudejans B.V. uit Zaandam. De machine is geleverd door Konijn Bouwmachines B.V.
Hitachi ZX290LC-5Hitachi ZX290LC-5

De Hitachi ZX290LC-5 is uitgerust met een nieuw type motor, de 4-cilinder watergekoelde turbodieselmotor van Isuzu, type AL-4HK1X(stage IIIB) motor, voorzien van een common-rail brandstof injectie systeem. Deze motor bevat een DPF filter (roetfilter), zodat deze voldoet aan de nieuwe Europese milieueisen en nog zuiniger is als alle voorgaande modellen. De machine is verder uitgerust met alle hydraulische functies, om te kunnen werken met sorteergrijper, met overdruk i.v.m de compostering en beveiligingen die tegenwoordig vereist zijn.

Gebr. Oudejans B.V. is een gespecialiseerd bedrijf in de verwerking en recycling van alle soorten groenafval, wat op de bedrijven in Amsterdam-West en Leeuwarden gecomposteerd wordt. Het groenafval wordt door het uitzetten van eigen containers bij gemeentes, waterschappen en hoveniersbedrijven opgehaald en naar de genoemde locaties vervoerd om daar te worden verwerkt.

www.oudejansbv.nl
www.konijn.com

Hitachi Zaxis 290LC-5 rupsgraafmachine voor Joop Oudejans geleverd door Niek KonijnHitachi Zaxis 290LC-5 rupsgraafmachine voor Joop Oudejans geleverd door Niek Konijn