Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi lanceert verdichtingsmachines tijdens IRE

Publicatiedatum: 25-06-2014 09:30
Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) lanceert tijdens de International Rental Exhibition 2014, die in juni in de Amsterdamse RAI wordt gehouden, een nieuwe serie verdichtingsmachines.
Hitachi verdichtingsmachinesHitachi verdichtingsmachines

Bezoekers van dit evenement kunnen hier kennismaken met een breed aanbod nieuwe machines, waaronder stampers, trilplaatverdichters en rolverdichters. Vol trots presenteert HCME, dat bekend staat om zijn betrouwbare graafmachines, wielladers en dumptrucks, deze nieuwe machines aan zijn klanten binnen de Europese bouwsector. De nieuwe modellen zijn speciaal ontworpen voor extra betrouwbaarheid en duurzaamheid en zijn bovendien gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.

De stampers uit de ZV-R-serie zijn voorzien van een trillingsarm handvat, een gebruiksvriendelijke gashendel en zichtbare oliemeter. Dankzij hun grote verdichtingskracht en gemakkelijke besturing zijn ze ideaal voor werk onder zware omstandigheden. De ZV-RL en ZV-RLS zijn lichtgewicht modellen met Pipe Guard motorbescherming. Het oliefilter van de motor en het luchtfilter van deze machines zijn gemakkelijk te onderhouden. De trilplaatverdichters uit de ZV-P-serie combineren een compact, gebruiksvriendelijk ontwerp met extreme duurzaamheid. Hitachi produceert ook ZV-PR-trilplaatverdichters, die bekend staan om hun uitstekende wendbaarheid en onderhoudsgemak.

De klanten van Hitachi hebben de keuze uit verschillende loopwalsen. De modellen uit de ZV-W-serie zijn voorzien van slim geplaatste hendels en schakelaars voor optimaal bedieningsgemak. Dankzij de uittrekbare spuitmond kunnen ze snel worden gereinigd en onderhoud kan gemakkelijk worden uitgevoerd via de motorkap, die met één druk op de knop naar boven opengaat.

Joep van den Maagdenberg, productspecialist bij Hitachi Construction Machinery (Europe), vertelt: “Deze verdichtingsmachines vormen een belangrijke uitbreiding van het aanbod aan grondverzetmachines van Hitachi dat momenteel verkrijgbaar is op de Europese markt. Wij verheugen ons op de onthulling van de nieuwe modellen tijdens de IRE in Amsterdam en zijn benieuwd naar de reacties van de bezoekers aan onze stand.”

www.hcme.com

Hitachi lanceert trilplaten, walsen en trilstampersHitachi lanceert trilplaten, walsen en trilstampers