Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK85SR midigraver voor Sturm Zaandam

Publicatiedatum: 03-07-2014 10:55
Sturm bv uit Zaandam heeft een Kobelco SK85SR midigraafmachine in ontvangst genomen. Sinds de introductie is de Kobelco SK85SR een zeer populair model in de 8-tons klasse.
Kobelco SK85SRKobelco SK85SR

Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Daarnaast zorgt de nieuwe ECO-modus voor een nog grotere brandstofbesparing waardoor SR-modellen uiterst rendabele machines zijn.

Ook de nieuwe Kobelco SK85SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De compact draaiende Kobelco in combinatie met de zwenkende giek maakt deze machine bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes. Meest in het oog springende aanpassing die door Kemp is verzorgd is de kanteldraaiconnector.

Al 52 jaar is Sturm bv succesvol op het gebied van de grond-, weg- en waterbouw. Sturm heeft zich ontwikkeld tot een allround, ervaren infraspecialist – zowel in de rol van hoofdaannemer als in onderaanneming. Sturm beschikt over een technisch hoogstaand en uitgebreid machinepark en 35 enthousiaste, vakbekwame medewerkers. Om hun veiligheid en die van derden te waarborgen beschikt het bedrijf over
alle benodigde certificaten. Daarnaast voldoet men uiteraard aan de eisen die gesteld worden door ISO 9001 voor grond-, weg- en waterbouw.

www.kemp-groep.nl
www.sturmzaandam.nl

Kobelco SK 85 SR rupsmidigraver voor Sturm BV uitZaandam Kobelco SK 85 SR rupsmidigraver voor Sturm BV uitZaandam