Communicatie software Groen, Grond en Infra

Entreeding.com en InfraMatch ‘matchen’

Publicatiedatum: 29-08-2004 14:04
Grondwerkers - Stratenmakers - Machinisten - Uitvoerders - Planners - Werkvoorbereiders - Projectleiders - Opzichters - Tekenaars - Ecologen - Adviseurs - Inspecteurs - Inkoper - Calculators - KAM managers - Stagiairs.

Jaap Feil directeur InfraMatch en John Bosch directeur entreeding.com hebben het officiële startsein gegeven voor een constructieve samenwerking. Sinds enige tijd is de carrièremodule van InfraMatch geïntegreerd op de website van entreeding.com.

Vanaf september gaat entreeding.com actief de markt benaderen om de online carrièrediensten aan te bieden aan haar relaties, wederom een uitbreiding van het dienstenportfolio van entreeding.com. In deze vorm van samenwerking zorgt InfraMatch voor de carrière-informatie (actuele vacatures, CV-databank, stagedatabank) en entreeding.com zorgt voor de invulling hiervan richting haar bezoekers, oftewel de digitale CarrièreCorner voor de GWW.

Entreeding.com is hèt hulpmiddel om het gebruik van machines en personeel binnen de GWW te optimaliseren. Bedrijven krijgen direct een overzicht van beschikbaar en gevraagd materieel, materialen en personeel in de gewenste regio. Elk deelnemend bedrijf krijgt tevens een complete bedrijfspresentatie / website met een overzicht van alle machines inclusief foto's en eigenschappen. Werken met entreeding.com betekent voor de meeste gebruikers een efficiënte tijdsbesparing, optimaal vergroten van het aantal contacten, meetbare kostenbesparingen en een absolute omzetvergroting.

InfraMatch is de virtuele ontmoetingsplaats voor technisch personeel in Nederland. Zij hebben als doel het op professionele manier samenbrengen van werkgevers en werknemers. Dit doen zij met de website van InfraMatch alsmede door middel van vacaturebanken en carrièrecorners op hun partnersites zoals die van entreeding.com.

Voor het plaatsen van een vacature, zoeken naar die nieuwe collega of plaatsen van een CV kunt u voortaan terecht bij uw vertrouwde GWW specialist entreeding.com. Daarnaast heeft entreeding.com speciale kortingen bij het plaatsen van vacatures voor haar leden.
Meer weten? Stuur een e-mail naar info@entreeding.com of bel 045 - 528 62 63.

Ook voor al uw personele zaken, zien en gezien worden…

www.entreeding.com