Communicatie software Groen, Grond en Infra

Gerlasco introduceert Flex huren

Publicatiedatum: 09-07-2014 07:35
Gerlasco BV uit Hellouw, leverancier van Allu zeefbakken en producent van de Gerlasco Crusher Bucket introduceert een flexibele huurconstructie. Naast de gewone dagprijzen met maximaal 8 draaiuren, zijn er nu ook weekprijzen. Dit is een vast bedrag en een maximaal aantal draaiuren van 20 uur per week.
ALLU zeefbakALLU zeefbak

Niemand zit erop te wachten om een machine te huren, die vervolgens halve dagen stilstaat. Toch merkt Gerlasco BV uit Hellouw dat een breekbak of zeefbak regelmatig gehuurd wordt, maar niet de volledige tijd ingezet wordt. Dit kan te maken hebben met de beschikbaarheid van de kraan, of dat het te verwerken materiaal in fase vrij komt. Voor de klant wordt een bak huren dan best een dure optie. Daarom heeft Gerlasco een flexibele huurconstructie in gebruik genomen. Naast de gewone dagprijzen met maximaal 8 draaiuren, zijn er nu ook weekprijzen. Dit is een vast bedrag en een maximaal aantal draaiuren van 20 uur per week.

Ter illustratie een rekenvoorbeeld met een dagprijs van € 300,- Weekprijs € 900,- prijs per extra draaiuur € 30,-

Indien men de machine 20 uur nodig heeft in één werkweek. Normaal gesproken zou men dan € 300,- x 5 dagen= € 1.500,- kwijt zijn. In het geval van de weekprijs betaald u slechts € 900,-!

Werkt men meer dan de afgesproken uren? Dan kost dat € 30,- p/u extra. Op verzoek is het ook mogelijk om een maandprijs af te spreken.

www.gerlasco.nl

Gerlasco Hellouw introduceert Flex hurenGerlasco Hellouw introduceert Flex huren