Communicatie software Groen, Grond en Infra

Case CX75C voor L.A.W. Tol

Publicatiedatum: 25-07-2014 10:05
Uit handen van Troost Machinehandel BV heeft L.A.W. Tol uit Piershil een nieuwe Case midigraver, type CX75C in gebruik genomen. Als groot verhuur bedrijf voor het Westen van Nederland heeft Tol graaf- en grondverzetmaterieel in alle soorten en maten. Ook voor specifieke aanbouwdelen, walsen en bulldozers bent u bij hen aan het juiste adres.
Case CX75CCase CX75C

De nieuwe serie Case midigravers zijn een echt Japans kwaliteitsproduct. Wat direct opvalt aan de machine is de ketting met rubber blokken. Dit slijtvaste rijwerk heeft veel positieve eigenschappen t.o.v. rubber rupsen, zo is er veel meer tractie - vooral bij zeer losse ondergrond- en is de levensduur vele malen hoger dan standaard tracks. Bij beschadigingen hoeft er maar 1 blok vervangen te worden ipv een complete track.  De nieuwe 4-cil. Isuzu motor levert 56 pk en is Tier 4 Final. Het hydraulieksysteem bestaat uit 2 hoofdpompen met een aparte pomp voor het dozerblad. Voor de Nederlandse markt is de machine voorzien van 2,20m lepelsteel.
De Case CX75C SR is een echte binnendraaier met de giek naast de cabine. Hierdoor kan met de machine in zeer kleine ruimtes worden gewerkt.

Verder is de nieuwe Case machine standaard uitgerust met sloop- cq. sorteergrijperfunctie, aparte lekleiding,  slangbreukventielen op hef- en knikcilinders, camera op contragewicht, werkverlichting en elektrische gasolievulpomp.
Bij Troost Machinehandel is extra opgebouwd: hydraulische snelsluiting, vonkenvanger, hoogtebegrenzer en een Aboma keuring met kraanboek voor inzet bij petrochemische bedrijven.
 

www.lawtolbv.nl
www.troostbv.com

Minigraver L.A.W. TolMinigraver L.A.W. Tol