Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo EC300 D voor Winkel Houten

Publicatiedatum: 28-07-2014 10:15
Volvo EC300D L is de perfecte machine voor André Winkel Sloop- en asbestwerken in Houten. Qua formaat en gewicht is de Volvo EC300D L ideaal voor sloopwerken.
Volvo EC300 DVolvo EC300 D

“We gaan in de toekomst helemaal over op Volvo” vertelt André Winkel, Directeur. “We hebben expres gekozen voor een betrouwbaar merk dat lang mee kan en geen kinderziektes meer heeft. Volvo biedt meer en is kwalitatief wel de beste. Dat bewijst onze Volvo wiellader 4200B van 1984. Nog bijna dagelijks wordt hij ingezet voor het bijrijden van materialen en hij doet het altijd. Voor onze sloopwerkzaamheden hebben we de Volvo EC300D gekozen en daarvoor helemaal in laten richten. De 33.400 kg  rupsgraafmachine is een hele mooie klasse voor de sloop. Zeer sterk voor zijn gewicht, bedrijfszeker en helemaal van deze tijd. Ook gebruikt een Volvo belangrijk minder brandstof dan de concurrenten. Dat scheelt op jaarbasis aanmerkelijk in de kosten. En heeft veel minder CO2 uitstoot. Het comfort is geweldig. In de luxe Volvo CareCab, overdrukcabine met een laag geluidsniveau van 70 dB(A)  hebben onze machinisten Jan Willem Mandersloot en Frank Vervat het prima naar hun zin. Ze hebben meegedacht en de EC300D zelf samengesteld naar hun wensen. De mannen draaien bij toerbeurt, in ploegendienst. Ik vind het heel belangrijk dat onze machinisten mee beslissen, zij hebben praktijkervaring en moeten er uiteindelijk dagelijks mee werken. Bij aangenaam werken ligt het tempo hoger”.

“Er wordt veel gevergd van een sloopmachine maar deze Volvo EC300D is er helemaal klaar voor. En veilig door de FOPS  – beschermstuctuur op de cabine. Met een hoofdgiek van 6.20 meter en een HD knikarm van 3.05 meter is er genoeg bereik. Extra werklampen en een Contronic controlesysteem met LCD kleurenmonitor zorgen voor goed zicht.  Alle mogelijke sloop opties zijn voorhanden. Zoals een hamer/schaarfunctie met drukinstelling (inclusief geheugen voor de uitrustingsstukken) en een omschakeling bak/schaar – schaar/bak, voor bediening derde giek of knijper, plus een literinstelling op de rotatiefunctie. Door de elektrisch proportionele bediening in de joysticks is het werken aangenaam. Ook ontbreekt de Groeneveld automatische vetsmering Vet 2 niet. Groot voordeel is dat de compacte machine met alle sloopuitrustingen gemakkelijk is te transporteren. Nu draait de machine in Werkhoven om stallen en een gierkelder te slopen, gaat dan naar het Oude Rijnziekenhuis in Utrecht en vandaar naar de Politie academie in Amsterdam. Aan slopen geen gebrek”.

“Een vast aanspreekpunt is voor mij belangrijk. Die heb ik bij Kuiken in Duco Pater, Sales Manager. Al jarenlang hebben we een prima relatie, hij komt zijn afspraken na en geeft goed advies en de  Serviceafdeling scoort prima, doen altijd  wat ze beloven Begrijpelijk toch dat ik helemaal overschakel op Kuiken en Volvo”  sluit André af.

André Winkel begon zeventien jaar geleden uit het niets met iets. Nu staat er een keurig sloopbedrijf. Een hecht familiebedrijf die de zaken piekfijn voor elkaar heeft.  André wordt bijgestaan door zijn dochters Nancy, financiële administratie, Ramona, certificeringen, schoonzoon Alex, asbestverwerking, en zestig vaste medewerkers plus een aantal ZZp ‘ers. Kwaliteit, flexibiliteit en service staan voorop. Het specialistisch sloopbedrijf en asbestverwerking biedt voor alles een oplossing. 

www.kuiken.nl
www.andrewinkel.nl

Volvo EC300 D voor Winkel HoutenVolvo EC300 D voor Winkel Houten