Communicatie software Groen, Grond en Infra

Case CX75C voor Varekamp Tinte

Publicatiedatum: 13-08-2014 08:10
Gebr. Varekamp uit Tinte heeft onlangs een door Troost Machinehandel BV geleverde nieuwe Case CX75C midi graafmachine in gebruik genomen.
Case CX75CCase CX75C

Na eerdere positieve ervaringen met de Case CX250C is de keuze gevallen op de nieuwe Case CX75C. De machine ligt zeer goed in de hand en werkt uitstekend af en heeft een ruime cabine voor een binnendraaier. Af fabriek is de Case CX75C uitgerust met een TIER IV FINAL motor met Diesel Oxidatie Filter. Dit filter is volledig onderhoudsvrij en kan worden gezien als een katalysator. Standaard is de Case CX75C uitgerust met lucht geveerde stoel, camera op contragewicht, automatische motor uitschakeling, ROPS-FOPS-cabine, 450 mm rubber blokken ketting, sloop-sorteerfunctie proportioneel bediend, extra lekleiding, slangbreukbeveiligingen en een lange lepelsteel. Daarnaast is de machine – zoals de meeste machines bij Varekamp – compleet uitgerust met hydraulische snelsluiting en 3 bakken, overdruksysteem, Groeneveld smeersysteem, extra werklampen en uiteraard het kraanboek.

Gebr. Varekamp is een echt familiebedrijf wat in 1953 is gestart door Dhr. Varekamp senior. Indertijd als akkerbouw- en veehouderbedrijf. De laatste jaren is er een verschuiving ontstaan van het traditionele loonwerk naar meer grondwerk activiteiten. Varekamp Grondverzet BV is daarvan het logische vervolg. Het loonbedrijf richt zich nog voornamelijk op agrarisch werk, spruitteelt en aardappelteelt. Varekamp Grondverzet treed op in de markt als verhuurder van grondverzetmachines.

www.gebrvarekamp.nl
www.troostbv.com

Case CX75C voor Varekamp TinteCase CX75C voor Varekamp Tinte