Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex en 3 Kobelco graafmachines voor Ouwejan de Bruijn Zegveld

Publicatiedatum: 13-08-2014 09:20
Ouwejan & F. de Bruijn Infra B.V. uit Zegveld hebben onlangs een mobiele Terex en 3 Kobelco graafmachines in ontvangst genomen. Het nieuwe machinepark bestaat uit een Terex TW110, 2 x Kobelco SK17SR en de eerste SK55SRX in Nederland.
Terex en 3x KobelcoTerex en 3x Kobelco

De Kobelco SK55SRX is van de nieuwste generatie minigravers en zet de nieuwe norm in de 5,5 tons klasse. Naast het extreem lage geluidsniveau en de krachtige prestaties is het werken met SK55SRX voor iedere machinist een genot door de ruime, comfortabele en veilige cabine. De machine is zeer compleet uitgerust met onder andere airconditioning, proportionele sloop / sorteerfunctie en slangbreuk. De Kemp Groep heeft de machine verder aangepast naar de wensen en eisen van Ouwejan & F. de Bruijn Infra B.V.

De Kobelco SK17SR is standaard voorzien van een uitschuifbare onderwagen (990-1.320 mm) en heeft een vermogen van 15,9pk. Naast de standaard betrouwbare Kobelco kwaliteit kenmerkt de Kobelco SK17SR zich door een optimaal eigen gewicht. De machine is perfect te vervoeren achter een bus of auto met een maximaal toelaatbaar trekgewicht van 2.500 kg.  

Het nieuwe model Terex TW110 is voorzien van 4-wielbesturing waardoor de toch al compacte machine nog beter tot z’n recht komt in het werk van Ouwejan & F. de Bruijn Infra B.V. De TEREX TW110 weegt 11.000 kg, is uitgerust met de nieuwe Deutz TCD3.6 motor volgens de Tier 4i norm. Alle machines zijn voorzien van vacuümsystemen specifiek gericht op het werk van Ouwejan & F. de Bruijn Infra B.V.
 
Ouwejan & F. de Bruijn Infra B.V. is in 1951 opgericht en houdt zich sindsdien bezig met grondverzet, riolering en verharding. De nadruk ligt daarbij op bestraten. Sinds 1980 zoekt Ouwejan & F. de Bruijn Infra B.V. naar mogelijkheden om het zware stratenmakerswerk te mechaniseren. Met de multistraatmachines heeft het bedrijf een uniek hulpmiddel in huis om een elementenverhardingen in tal van variaties aan te brengen.

www.ouwejan.nl
www.kemp-groep.nl

4 nieuwe machines voor Ouwejan & F. de Bruijn Infra B.V.4 nieuwe machines voor Ouwejan & F. de Bruijn Infra B.V.