Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK260lc voor Timmer Nijkerk

Publicatiedatum: 18-08-2014 07:55
Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw uit Nijkerk heeft een Kobelco SK260lc in gebruik genomen. Een prima keuze want uit recente testresultaten blijkt dat de prestaties van de Kobelco tot de top van dit segment behoren.
Kobelco SK260lcKobelco SK260lc

De nieuwe KOBELCO’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. De professionals van Kemp uit De Meern hebben de KOBELCO SK260lc naar de wensen en eisen van de klant opgebouwd. De Kobelco SK260lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK260lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw is sinds 2005 een professioneel partner voor het bouw- en woonrijp maken van bouwgrond, straatwerk & asfaltverharding, rioleringen en leidingen, cultuurtechnische werken, sloopwerkzaamheden en de verhuur van materieel en grondwerkers.

www.timmer-gww.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK260 lc voor Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw uit NijkerkKobelco SK260 lc voor Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw uit Nijkerk