Communicatie software Groen, Grond en Infra

Case CX250C voor Van der Maas Oosterland

Publicatiedatum: 19-08-2014 09:50
Loonbedrijf Van der Maas B.V. uit Oosterland heeft onlangs een door Troost Machinehandel BV geleverde nieuwe Case CX250C hydraulische graafmachine in gebruik genomen.
Case CX250C Case CX250C

De nieuwe Case CX250C is af-fabriek uitgerust met een Isuzu Stage 3B motor met 180 pk, EGR en roetfilter systeem. De hydrauliekopbrengst bedraagt 2x 234 l/min met een maximale rijsnelheid van 5,5 km/h. Standaard is de machine uitgerust met lucht geveerde stoel, 2 camera’s, automatische motor uitschakeling, ROPS-FOPS-cabine, 900 mm rupsplaten, sloop-sorteerfunctie proportioneel bediend, extra lekleiding, slangbreukbeveiligingen en een lange lepelsteel. Wat erg opviel voor aanschaf van deze machine was het brandstofverbruik. Met gemiddeld 17 liter per uur kreeg de 25t Case het werk gedaan! Daarnaast is de machine compleet gemaakt met hydraulische snelsluiting, slotenbak met omkeer ophanging, gereedschapskist in de onderwagen, treeplanken op de bovenwagen, extra werklampen en een Trimble 3D GPS systeem.

Bij loonbedrijf Van der Maas heeft de afgelopen jaren een verschuiving plaatsgevonden - zoals bij veel loonbedrijven – met een toename in activiteiten op machineverhuur gebied. Naast de inmiddels meer dan 10 graafmachines heeft Van der Maas een grondbank met kade waar puin wordt gebroken en schepen worden gelost inclusief eigen overslagkraan.

www.loonbedrijfvdmaas.nl

Case CX 250 C voor Loonbedrijf Van der Maas B.V. uit OosterlandCase CX 250 C voor Loonbedrijf Van der Maas B.V. uit Oosterland