Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK85MSR voor Van Leeuwen Stompwijk

Publicatiedatum: 20-08-2014 07:50
Loon- & mechanisatiebedrijf P. van Leeuwen & Zonen uit Stompwijk heeft uit handen van Koos Spierenburg, vertegenwoordiger bij Kemp in De Meern, de sleutels ontvangen van een Kobelco SK85MSR midigraafmachine.
Kobelco SK85MSRKobelco SK85MSR

Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Daarnaast zorgt de nieuwe ECO-modus voor een nog grotere brandstofbesparing waardoor SR-modellen uiterst rendabele machines zijn. Ook de nieuwe Kobelco SK85MSR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De compact draaiende Kobelco in combinatie met de zwenkende giek maakt deze machine bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes.

Loon- en Mechanisatiebedrijf  P. van Leeuwen & Zonen uit Stompwijk is een echt familiebedrijf en richt zich op o.a.: grondverzet, sloopwerk en agrarische werkzaamheden. Daarnaast worden in de werkplaats reparaties en service uitgevoerd aan landbouwwerktuigen. Nieuw is de winkelverkoop met tuingereedschap en accessoires en nog veel meer.

www.pvanleeuwenstompwijk.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 85 MSR midigraver voor P. van Leeuwen & Zonen StompwijkKobelco SK 85 MSR midigraver voor P. van Leeuwen & Zonen Stompwijk