Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX140W voor Bas Oud-Alblas

Publicatiedatum: 29-08-2014 07:35
J.T. Bas Verhuur uit Oud-Alblas heeft onlangs een nieuwe Doosan DX140W mobiele graafmachine in gebruik genomen.
Doosan DX140WDoosan DX140W

De Doosan DX140W is compleet uitgevoerde en af-fabriek voorzien van hydraulische verstelgiek, dozerblad, sloop- cq. sorteergrijperfunctie, slangbreukbeveiligingen, airconditioning, elektrische gasolie vulpomp en camera op het contragewicht. De standaard 6-cil. diesel motor levert 135 pk en de hydrauliekpompen hebben per stuk een opbrengst van 156 l/min. Op wens van J.T. Bas Verhuur is de machine voorzien van lastcompensator, 315/80R22.5 banden, kunststof spatborden, gereedschapskisten, treeplank onder de cabinedeur, Parrot carkit, trekhaak in dozerblad en extra werklampen.

J.T. Bas Verhuur is in 2010 opgericht door Jacques Bas. Nog een jong bedrijf dus, maar wel een bedrijf met mensen die jarenlange ervaring in het grondverzet hebben! In eerste instantie is Jacques Bas begonnen met zijn eigen te verhuren als kraanmachinist, maar inmiddels is het bedrijf ook al in bezit van diverse materieel en is er personeel in dienst. Het bedrijf is werkzaam voor diverse (onder)aannemers en verhuurbedrijven, maar neemt ook zelf werkzaamheden aan.

www.jtbasverhuur.nl

Doosan DX140 W bandenkraan voor J.T. Bas Verhuur uit Oud-AlblasDoosan DX140 W bandenkraan voor J.T. Bas Verhuur uit Oud-Alblas