Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX300LC-3 longreach voor Leenaerts Born

Publicatiedatum: 03-09-2014 07:00
Onlangs is Leenaerts Grondwerken en Verhuur Born B.V. eigenaar geworden van een zeer compleet uitgeruste Doosan DX300LC-3 longreach graafmachine, geleverd door Doosan importeur Staad BV.
Doosan DX300LC-3Doosan DX300LC-3

Af fabriek is de machine voorzien van een krachtige, 8 liter, 6 cilinder Doosan Stage III B / Tier 4i conforme EGR motor van het ‘’Common Rail’’-type (Vermogen 213 PK met o.a. Economy-modus » = laag brandstofverbruik), proportioneel bediende hydraulische functies, luxe veiligheidscabine voorzien van climate control, 7-inch TFT display en koelbox. Matt Nielen constructies uit Boxmeer heeft de giek gemodificeerd, het contragewicht verzwaard en een gereedschapskist in de onderwagen gemaakt. De modificatie van de giek is volledig op wens van Leenaerts uitgevoerd, waarbij voornamelijk is gelet op de loshoogte dichtbij de machine en op de ingevouwen transporthoogte van de machine. De monteurs van Staad hebben de machine voorzien van afgeschuinde rupsplaten, Verachtert hydraulische snelwissel, extra werklampen, camera op de lepelsteel, FreshFilter overdruk voorbereiding, treeplanken, 27mc, carkit, luchthoorn. De machine is door Marlomar in de bedrijfskleuren van Leenaerts gespoten.

Leenaerts Born is een middelgroot familiebedrijf werkzaam in de Grond-, Weg-, en Waterbouwsector. In 1974 is het bedrijf met één rupskraan begonnen met grondverzetactiviteiten. In de loop der tijd is er veel veranderd. Tegenwoordig is Leenaerts Born naast grondwerken actief in waterwerken, milieuwerken, sloopwerken, transporten en handel in grond- bouw- en afvalstoffen. Leenaerts is op dit moment in het bezit van tientallen grondverzetmachines, vrachtwagens en ander materieel.

www.staad-groep.nl
www.leenaerts.nl

Doosan DX300LC-3 longreach rupsgraafmachine voor Leenaerts uit BornDoosan DX300LC-3 longreach rupsgraafmachine voor Leenaerts uit Born