Communicatie software Groen, Grond en Infra

Mooi Vak Man! test gezondheid bezoekers ATH

Publicatiedatum: 09-09-2014 09:00
Van 10 tot en met 13 september vindt in Biddinghuizen Agrotechniek Holland (ATH) plaats. Ook Mooi Vak Man! is vertegenwoordigd op dit grootse landbouwevenement dat alles biedt wat loonwerkers en boeren boeit. Bezoekers van de stand van Mooi Vak Man! kunnen een Persoonlijke Kracht (PK) Check laten doen en zien hoe zij eruit zien als ‘oldtimer’ in de Oldtimermachine.

Met deze bijdrage aan de ATH maakt  Mooi Vak Man! zich hard voor een veilige, gezonde en plezierige werkomgeving voor werknemers en werkgevers in de cumelasector (loonwerksector).
 
Vier dagen lang komt het agrarische vak op verschillende manieren tot leven op de ATH. Mooi Vak Man! legt met haar creatieve deelname extra de nadruk op een belangrijke factor die werken in de sector leuk maakt: een goede gezondheid. Met de PK Check en de Oldtimermachine kunnen zowel werknemers als werkgevers laten meten hoe gezond en fit ze zijn.
 
Op de stand van Mooi Vak Man! test een specialist het gewicht, vetpercentage, bloeddruk en zicht van de bezoeker. Zonder kosten. Hannie Zweverink, algemeen directeur van CUMELA Nederland: “Als je het gevoel hebt dat je niks mankeert, stap je niet zo snel naar een arts om je te laten testen. Wij verwachten dat we met de zogenoemde ‘PK Check’ een laagdrempelige manier aanbieden om je gezondheid te laten testen en er over na te denken. Immers, door te investeren in “je eigen machine”, zorg je ervoor dat je conditie op peil blijft. Daarmee kun je nog jarenlang bergen verzetten en zo extra lang plezier houden in je werk. De PK Check bewijst dat Mooi Vak Man! de gezondheid van de werknemers én werkgevers serieus neemt!”

Een goede machine, verdient een goede bestuurder! Op de ATH zijn diverse oldtimers te zien, maar hoe wordt de bestuurder een ‘oldtimer’? Nieuwsgierige bezoekers stappen in de Oldtimermachine en zien hoe zij er over een aantal jaar uitzien. De deelnemer krijgt een foto van nu en ‘straks’ mee. En tips om hem of haar te helpen zich ook dan goed te voelen en met plezier aan het werk te zijn.
 
Mooi Vak Man! is van 10 tot en met 13 september te vinden op standnummer 3.11. Bezoekers kunnen korting krijgen op entree door op de website van agrotechniekholland toegangskaarten te bestellen en als kortingscode ‘mooivakman’ in te vullen.

www.agrotechniekholland.nl
www.mooivakman.nl