Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK210lc voor Blommesteijn Zevenhoven

Publicatiedatum: 10-09-2014 07:25
Met een flink aantal KATO en IHI machines is Loon- en verhuurbedrijf Blommesteijn B.V. uit Zevenhoven al jaren een zeer gewaardeerde klant van de Kemp Groep. Ook nu weer toont Blommesteijn het vertrouwen in Kemp door een Kobelco SK210lc rupagraafmachine aan te schaffen.
Kobelco SK210lcKobelco SK210lc

De Kobelco SK210lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210lc zuinig, stil en milieuvriendelijk. De nieuwe Kobelco’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

Met een loyale groep van circa 11 medewerkers is Blommesteijn vanuit Zevenhoven actief in de agrarische sector en in het grond- en sloopwerk. Volgend jaar april bestaat Blommesteijn 50 jaar en de voorbereidingen voor een jubileumfeest zijn in volle gang. 

www.blommesteijn.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 210 lc rupskraab voor  Blommesteijn B.V. Loon- & Verhuurbedrijf uit ZevenhovenKobelco SK 210 lc rupskraab voor Blommesteijn B.V. Loon- & Verhuurbedrijf uit Zevenhoven