Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Takeuchi minigravers voor GP Groot Heiloo

Publicatiedatum: 12-09-2014 09:15
Kort geleden leverde Konijn Bouwmachines B.V. uit Wijdewormer een nieuwe Takeuchi TB216LSA en een TB235LSA minigraafmachine af bij GP Groot infra bv te Heiloo.
Konijn BouwmachinesKonijn Bouwmachines

De TB216 LSA en de TB235 LSA rupminigraver zullen worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden en projecten die GP Groot infra in de wijde omgeving onderhanden heeft. Vooral de TB235LSA is zeer compleet uitgerust en voorzien van alle hydr. functies, startbeveiliging, airco systeem in combinatie met het nieuwste overdruk systeem van Freshfilter, de FFMultibox Basic in roestvaststaal. Beide machines zijn afgeleverd in de frisse bedrijfskleuren van GP Groot infra. De machines worden ingezet bij alle andere werkzaamheden die GP Groot infra bv de klanten kan aanbieden, zoals rioleren, woon- en bouwrijp maken, gladheidbestrijding, beschoeiingen, grond-, straat-, sloop- en saneringswerkzaamheden.

Beide machines zijn voorzien van het ECO stopsysteem in de stoelzitting, zodat er niet onnodig brandstof wordt verbruikt als de machinist niet in de cabine aanwezig is. Een zeer milieuvriendelijke maatregel, welke steeds belangrijker wordt op alle infraprojecten en binnen GP Groot hoog in het vaandel staat.

www.konijn.com
www.gpgroot.nl

Takeuchi TB216LSA en TB235LSA voor GP Groot infra bv uit HeilooTakeuchi TB216LSA en TB235LSA voor GP Groot infra bv uit Heiloo