19 en 20 september Open Dagen Wynmalen & Hausmann

Gepubliceerd op 18-09-2014 07:00
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 september 2014 zet Liebherr en Ammann importeur Wynmalen & Hausmann uit Heteren de deuren voor u open. Vrijdagavond is er de ‘machinistenavond’.

Wynmalen & Hausmann is zo trots als een pauw op haar nieuwe locatie! Om onze nieuwe werkplek te laten zien en beleven organiseren W&H twee dagen Open Huis waarbij wij u als relatie van harte verwelkomen:

• Vrijdag 19 september van 10:00 tot 23:00 uur
• Zaterdag 20 september van 8:30 tot 16:00 uur

Wat mag u van de Open Dagen verwachten? Natuurlijk laat W&H u haar volledig nieuwe vestiging zien. Zo weet u straks precies wat W&H allemaal ’in huis’ heeft! Ook tonen zij u graag een aantal prachtige (nieuwe) machines die zij in haar collectie hebben. Daarnaast informeren W&H u graag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van machines voor grondverzet, wegenbouw, recycling en overslag. Met de merken Liebherr en Ammann staan W&H voor kwaliteit en duurzaamheid. Op beide dagen zijn er een aantal interessante demonstraties gepland.

Op vrijdagavond 19 september is er de ‘ machinistenavond ’ met een live optreden van een bijzondere artiest. Uiteraard zijn al onze relaties van harte welkom op deze feestavond. W&H verwelkomen u graag tijdens de Open Dagen met een hapje en een drankje in Tiroolse sferen.

www.wynmalenhausmann.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!