Communicatie software Groen, Grond en Infra

19 en 20 september Open Dagen Wynmalen & Hausmann

Publicatiedatum: 18-09-2014 07:00
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 september 2014 zet Liebherr en Ammann importeur Wynmalen & Hausmann uit Heteren de deuren voor u open. Vrijdagavond is er de ‘machinistenavond’.

Wynmalen & Hausmann is zo trots als een pauw op haar nieuwe locatie! Om onze nieuwe werkplek te laten zien en beleven organiseren W&H twee dagen Open Huis waarbij wij u als relatie van harte verwelkomen:

• Vrijdag 19 september van 10:00 tot 23:00 uur
• Zaterdag 20 september van 8:30 tot 16:00 uur

Wat mag u van de Open Dagen verwachten? Natuurlijk laat W&H u haar volledig nieuwe vestiging zien. Zo weet u straks precies wat W&H allemaal ’in huis’ heeft! Ook tonen zij u graag een aantal prachtige (nieuwe) machines die zij in haar collectie hebben. Daarnaast informeren W&H u graag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van machines voor grondverzet, wegenbouw, recycling en overslag. Met de merken Liebherr en Ammann staan W&H voor kwaliteit en duurzaamheid. Op beide dagen zijn er een aantal interessante demonstraties gepland.

Op vrijdagavond 19 september is er de ‘ machinistenavond ’ met een live optreden van een bijzondere artiest. Uiteraard zijn al onze relaties van harte welkom op deze feestavond. W&H verwelkomen u graag tijdens de Open Dagen met een hapje en een drankje in Tiroolse sferen.

www.wynmalenhausmann.nl