Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK290lc longreach voor Damsteegt Oud-Alblas

Publicatiedatum: 19-09-2014 08:50
G.M. Damsteegt B.V. uit Oud-Alblas, specialist in kraanverhuur en grondverzet, heeft een KOBELCO SK290lc (basis SK260lc)rupsgraafmachine met verlengde giek in gebruik genomen.
Kobelco SK290lcKobelco SK290lc

De nieuwe KOBELCO’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere met het unieke KOMEXS machine volgsysteem, welke een volledige inzage geeft in hoe en waar de machine functioneert. Zaken als draaiuren, brandstofverbruik, locatie en de onderhoudsstatus zijn overzichtelijk te overzien vanachter de computer. Daarnaast zijn de standaard extra functies proportioneel te bedienen en is de machine voorzien van een camera met geïntegreerd kleurenscherm. De ergonomisch verantwoorde cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. De professionals van Kemp uit De Meern hebben de KOBELCO SK290lc naar de wensen en eisen van de klant opgebouwd.

De Kobelco voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is deze Kobelco SK290lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

G.M. Damsteegt B.V., de verhuurder van bemand en onbemand materieel in de Grond-, Weg- en Waterbouw, is begin jaren '90 opgericht. In eerste instantie spitste het bedrijf zich toe op de verhuur van graafmachines. In de loop der jaren is G.M. Damsteegt B.V. uitgegroeid tot ruim 100 werknemers en meer dan 250 machines waaronder: rupskranen, mobiele kranen, rupsdumpers, wieldumpers, shovels, verreikers, tractoren met aanbouwwerktuigen en baggermaterieel. Sinds 2011 is het assortiment uitgebreid met een innovatieve Recyclingtak. Deze tak omvat diverse klassen schud- en trommelzeefmachines, verkleiners en chippers.

www.gmdamsteegt.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK290 lc long-reach voor Damsteegt uit Oud-AlblasKobelco SK290 lc long-reach voor Damsteegt uit Oud-Alblas