Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB228 en TB016 voor Groeneweg Heinenoord

Publicatiedatum: 25-09-2014 09:10
Een duo Takeuchi rupsminigravers is afgeleverd aan Machineverhuurbedrijf R. Groeneweg uit Heinenoord. De nieuwe Takeuchi TB228 is samen met een jong gebruikte TB016 aangeschaft bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V.
Takeuchi minigraversTakeuchi minigravers

René Groeneweg verteld; “Toen ik in 2013 voor mijzelf wilde beginnen was het al snel duidelijk dat ik voor werkzaamheden een solide en degelijk machinepark diende op te bouwen. Nadat ik bij Verhoeven de Takeuchi TB228 had besteld kwam ik er al snel achter dat er genoeg werk zou zijn om ook een tweede, kleinere machine aan te schaffen. Dat dit weer een Takeuchi zou worden kwam mede door de persoonlijke service bij Verhoeven.” Gerald Verweij, vertegenwoordiger bij Verhoeven Grondverzetmachines, vult aan; “Het contact met René is vanaf het begin erg plezierig, wij hebben weer erg complete machines mogen opbouwen en door het klantspecifiek adviseren van de mogelijkheden staan er mooie visitekaartjes in Heinenoord!”

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de nieuwe Takechi TB228 o.a. voorzien van LED verlichting, dubbele zwaailampen, opstaprooster, startbeveiliging en slangbreukbeveiliging. Ook is er door VemaTEC een hydraulische snelwissel geleverd en complete bakkenset. Standaard is de Takeuchi TB228 o.a. al voorzien van kantelcabine, shortpitch rubbertracks, ECO-mode, proportionele sloopsorteerfunctie, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 1445mm.

René Groeneweg is werkzaam voor verschillende werkgevers en doordat hij met zijn werknemers erg flexibel is en beschikking heeft over verschillende machines is hij o.a. werkzaam binnen de infra-, grondverzet- en hoveniersbranche.

www.verecoverhuur.com
www.verhoevenbv.com

Takeuchi TB228 en TB016 voor Groeneweg uit HeinenoordTakeuchi TB228 en TB016 voor Groeneweg uit Heinenoord