Communicatie software Groen, Grond en Infra

Vantec GBL-25-1750 bietengrijper voor Thomas Nieuw Vennep

Publicatiedatum: 26-09-2014 07:15
Om goed voorbereid aan de bietencampagne te beginnen werd Verachtert dit jaar al op tijd benaderd door Thomas Cultuurtechniek B.V. uit Nieuw Vennep voor de levering van een nieuwe Vantec bietengrijper.
Vantec bietengrijperVantec bietengrijper

Vantec bietengrijpers met liggende cilinders hebben een lagere bouwhoogte, en dus een hoger werkbereik. Dit biedt voordelen bij het laden van vrachtwagens of conveyors. De grotere spreiding van de schalen heeft een vlakke schrapende beweging tot gevolg dat een voordeel is bij het verzamelen van materiaal. De Vantec bietengrijper heeft een hydraulische draaikop en is ontworpen voor een langdurige probleemloze inzet. De ronde spijlen en het gebruik van ronde tandpunten maken dat beschadigingen van de bieten tot een minimum wordt beperkt. Verder voorkomen de steunwielen op de hoeken van de grijperschalen slijtage aan de tandpunten. Tevens zijn er in deze bietengrijpers onlangs een aantal extra verbeteringen aangebracht zoals; -Hydraulisch ontwerp is vereenvoudigd, minder hydraulische delen. -Service vriendelijker door betere bereikbaarheid van de hydraulische componenten -Verzwaarde zijschotten die aansluiten aan het spijlmodel waardoor de zijden robuuster worden en beter tegen een stootje kunnen. - Verbeterde draaipunten zijn voorzien van afgedichte draaipunten. Deze zijn voorzien van glijlagers i.c.m. geharde pennen Deze grijper ook leverbaar als aardappelgrijper of als overslaggrijper met liggende cilinders.

Thomas Cultuurtechniek B.V. is een familiebedrijf dat door middel van vakbekwaam personeel al vanaf 1971 werk van betaalbare topkwaliteit aflevert. Of het nu gaat om het bouwrijp maken van uw bedrijventerrein of de aanleg van een recreatieplas; Thomas Cultuurtechniek voorziet zijn klanten van de benodigde kennis, techniek en vakbekwaamheid. Verder is Thomas Beheer al jaren gespecialiseerd in de overslag van Bieten op locatie. Om ook dit jaar de klus weer te kunnen klaren vertrouwd Thomas beheer wederom op de producten en service van Verachtert door voor de aanschaf van een nieuwe en ‘vernieuwde’ GBL-25-1750 die zijn voorganger, een GBL-25-1500, na 5 campagnes vervangt. De vernieuwingen aan de Bietengrijper zijn het resultaat van de samenwerking tussen Gert-Jan Thomas en de engineers van Verachtert die de praktijkervaringen en wensen hebben samengevoegd zodat deze bietengrijper is afgestemd op de huidige eisen. Thomas draait continu met 2 Vantec GBL grijpers in Noord-, en Zuid Holland.

www.thomascultuurtechniek.nl

Verachtert GBL-25-1750 bietengrijper voor G.C. Thomas uit Nieuw VennepVerachtert GBL-25-1750 bietengrijper voor G.C. Thomas uit Nieuw Vennep