Communicatie software Groen, Grond en Infra

5 Volvo graafmachines voor De Bruijn Lopikerkapel

Publicatiedatum: 29-09-2014 09:00
Bij Rens de Bruijn B.V. in Lopikerkapel werden recentelijk een Volvo EC18C, EC35C, ECR88D, EW140D en EW160D welkom geheten.
Volvo EW160DVolvo EW160D

Al decennia lang is Rens de Bruijn B.V. een trouwe afnemer van Volvo machines. Directeur Rens de Bruijn vertelt: In de loop der jaren is er een vertrouwensband ontstaan met Duco Pater en Ger Kleine, Sales Managers van Kuiken N.V.. Voor ons is Volvo hét merk, omdat kwaliteit zich niet verloochent, het zijn eersteklas machines en overal inzetbaar. Heel belangrijk: de prijs-kwaliteitverhouding is goed. De machines zijn stil, zuinig en comfortabel en hebben een mooie uitstraling. Ze zijn makkelijk te verhuren want kom je met Volvo dan kom je met een A-merk. We zijn niet voor niks al sinds 1996 Volvo Compact dealer voor Midden-Nederland voor de compact range: minigravers en wielladers tot negen ton. Dat loopt perfect, wij blijven trouw aan Volvo: Volvo, Kuiken en de Bruijn passen bij elkaar. Onze machinisten Thomas en Wilmar kunnen meer vertellen over hun nieuwe Volvo”.

Thomas heeft een nieuwe Volvo EW160D. Hiervoor had hij het 160 model uit de B serie. De komende weken draait Thomas in de Vijzelstraat in Amsterdam. Daar verleent hij assistentie bij riool- en grondwerkzaamheden. Thomas weet zeker “Voor mij mag Volvo zulke kranen blijven maken. Ik ben er goed over te spreken en heb er schik van. De luxe cabine is goed toegankelijk en weer verbeterd. De lucht geveerde en verwarmde stoel zit perfect, ik heb meer dan genoeg zicht rondom en hij draait fijn en zuinig. De hamer/schaar/rotatiefunctie met elektrische proportionele bediening in de handels werkt geweldig. Echt een ideale machine voor het fijne afwerken en heel rustig bij het graven. Ik ben buitengewoon tevreden, blij dat ik op een Volvo draai”.

In Amstelveen aan de Bovenkerkerweg is Wilmar te vinden met zijn Volvo EW140D. Wilmar heeft een rijke historie met de EW140, dit is inmiddels zijn derde kraan uit deze serie. In de nieuwe woonwijk is hij bezig met voorbereidingen voor straat- en rioleringswerkzaamheden. Wilmar is al net zo enthousiast als Thomas. “Ik kan er kort over zijn, de hele machine is positief. Een solide machine, van alle gemakken voorzien, keurig afgewerkt, heel snel en rustig. De joystick voelt natuurlijk aan daardoor is de bediening licht en is het draaikantelstuk makkelijk te bedienen en de uitrustingsstukken snel te wisselen. Omdat ik meestal in zand werk staat de EW140D op brede banden, 700/45-22.5/20PR Nokian TRS trekkersprofiel, voor nog meer draagvermogen en meer stabiliteit. De lastcompensator vangt de schokken op voor mijn rug. Met de hydraulisch verstelbare hoofdgiek van 4.70 meter en een knikarm van 2.45 meter is het bereik meer dan voldoende. Volvo heeft alles goed voor elkaar”.

Al sinds 1976 is Rens de Bruijn actief in de grondverzetmarkt. Het hechte familiebedrijf is met meer dan vijfentwintig enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers actief in grond-, straat- en rioleringswerkzaamheden en verhuurt grondverzetmachines met machinist. Ook is Rens de Bruijn importeur van uitrustingsstukken en beschikt over een eigen werkplaats waar bekwame monteurs onderhoud, reparaties en keuringen uitvoeren uit aan machines. Grote en kleine projecten worden door vakkundige medewerkers en moderne machines in Midden-Nederland op een efficiënte manier uitgevoerd.

www.rensdebruijn.nl
www.kuiken.nl

5 Volvo graafmachines voor Rens de Bruijn BV uit Lopikerkapel5 Volvo graafmachines voor Rens de Bruijn BV uit Lopikerkapel