Communicatie software Groen, Grond en Infra

Komatsu PW148-8 voor Van den Heuvel Wijngaarden

Publicatiedatum: 30-09-2014 07:05
V.o.f. M. van den Heuvel Loon-, Verhuur- en Transportbedrijf uit Wijngaarden (ZH) heeft onlangs een nieuwe Komatsu PW148-8 mobiele graafmachine van BIA in ontvangst genomen. Martin van den Heuvel, die als ZZP’er veelvuldig werkt in opdracht van BAM, is voornamelijk actief in de wegenbouw en renovatie.
Komatsu PW148-8Komatsu PW148-8

Martin van den Heuvel: “Ik heb goede ervaring met de mobiele graafmachines van Komatsu. Deze nieuwe machine is alweer de derde Komatsu op een rij in ongeveer 12 jaar. Mede dankzij mijn goede contacten met BIA en de prima service die zij verlenen was het geen moeilijke beslissing.”

Raf Cools, General Manager Benelux bij BIA: “Wij zijn verheugd dat Martin van den Heuvel wederom voor BIA en Komatsu heeft gekozen. Trouwe klanten zoals Martin van den Heuvel zijn voor ons een positieve bevestiging van onze betrouwbare landelijke serviceverlening.“   

De nieuwe mobiele graafmachine van Martin van den Heuvel is zeer volledig uitgerust. De machine beschikt over een tweedelige hydraulische verstelgiek, een Kingshofer draaikantelstuk (TR18), extra werkverlichting, hydraulisch actieve dempingsysteem op de graafarm, slangbreukventiel, knijperbeugel, Trelleborg-banden, op maat gemaakte spatborden, cabine overdrukvoorbereiding, Parrot systeem, verchroomde uitlaat en twee Eurosteel-graafbakken.


Komatsu PW148-8 bandenkraan voor Martin v/d HeuvelKomatsu PW148-8 bandenkraan voor Martin v/d Heuvel