Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK85MSR voor Kastelein Zegveld

Publicatiedatum: 06-10-2014 08:50
P. Kastelein, Verhuur-, en Aannemingsbedrijf in Grond-, Weg-, en Waterbouw uit Zegveld heeft een Kobelco SK85SR midigraafmachine in ontvangst genomen.
Kobelco SK85MSRKobelco SK85MSR

Peter Kastelein zegt over hierover het volgende; “Ik heb bij de aankoop van mijn eerste nieuwe machine goed gekeken naar het brandstofverbruik. Ik ben ervan overtuigd dat ik met deze Kobelco een hoge productie met een laag brandstofverbruik kan realiseren.”

Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Daarnaast zorgt de nieuwe ECO-modus voor een nog grotere brandstofbesparing waardoor SR-modellen uiterst rendabele machines zijn. De nieuwe Kobelco’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere met het unieke KOMEXS machine volgsysteem, welke een volledige inzage geeft in hoe en waar de machine functioneert. Zaken als draaiuren, brandstofverbruik, locatie en de onderhoudsstatus zijn overzichtelijk te overzien vanachter de computer. Daarnaast zijn de standaard extra functies proportioneel te bedienen en is de machine voorzien van een camera met geïntegreerd kleurenscherm. De ergonomisch verantwoorde cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. Naast wat opbouwwerkzaamheden heeft Kemp de machine inclusief professionele belettering afgeleverd.

P. Kastelein, Verhuur-, en Aannemingsbedrijf in Grond-, Weg-, en Waterbouw uit Zegveld heeft als hoofdactiviteit het verhuren van grondverzetmachines en het aannemen van grondwerken maar ook voor het aanleggen van tuinen bent u hier aan het juiste adres.

www.pkastelein.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK85 MSR rupsmidigarver voor Peter Kastelein uit ZegveldKobelco SK85 MSR rupsmidigarver voor Peter Kastelein uit Zegveld