Communicatie software Groen, Grond en Infra

Marievoet Tuinmachines AllCat importeur voor België

Publicatiedatum: 07-10-2014 08:15
Het dealer netwerk van AllCat Europe groeit ieder jaar. AllCat Europe BV is een initiatief van Reinoud van der Schans beter bekend met zijn bedrijf De Schans BV, dat al sinds 1994 actief is met de verkoop en verhuur van de Rollmops en de Knikmops.
Allcat mini tractorAllcat mini tractor

Dit betekend niet dat de AllCat minishovel vergelijkbaar is met de Knikmops. De AllCat is bestemd voor een geheel andere doelgroep. Het is de juiste machine voor alle hand- en spandiensten, heeft een hefkracht (350 kg) en met de juiste hulpstukken sterk is op elk terrein. In de AllCat is niet met een dieselmotor verkrijgbaar maar wordt gebouwd met een krachtige 2 cilinder Honda motor, 4 hydraulische wielmotoren, brede banden. Ondanks dat de AllCat een vers product is op de markt, wordt deze al op vele plaatsen ingezet. Een kleine greep van de gebruikers: het reinigen van verdiepingsvloeren binnen de pluimveehouderij, mestschuiven over de koeienroosters, het instrooien van de ligboxstallen, het mesten van paardboxen, koeienstallen. Het maaien van gazons maar ook paardenweides, vegen en ( sneeuw ) schuiven van terreinen en waterdepo’s, Hand en spandiensten binnen de camping / bungalowparken maar is ook al te vinden bij enkele (hobby) boeren.

De AllCat wordt volledig geproduceerd in Nederland en voldoen aan de Europese CE regelgeving. De Schans BV werkt binnen Nederland aan een dealer netwerk, daar waar AllCat Europe BV werkt aan het buitenlandse netwerk. Voor enkele regio’s binnen Nederland zoekt de Schans BV nog dealers. AllCat Europe BV heeft er voor gezorgd dat de AllCat al in diverse Europese landen verkocht wordt en bekendheid krijgt. Duitsland, Denemarken, Noorwegen en Polen staan op de dealer kaart, waar nu ook België aan toegevoegd wordt.

Officieel is per 1 juli jl. Tuinmachines Marievoet importeur geworden van de AllCat mini-shovels. George Marievoet is met zijn bedrijf gevestigd aan de Molenstraat 173 in Nieuwenrode, dat zich breed inzet op het gebied van groentechnieken. Bij hen vindt u een groot assortiment aan grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, Knegt Tractoren en dus nu ook de AllCat mini-shovels.

www.allcat.be
www.tuinmachinesmarievoet.be

Marievoet Tuinmachines AllCat importeur voor BelgiëMarievoet Tuinmachines AllCat importeur voor België