Communicatie software Groen, Grond en Infra

Cat 259D schranklader voor Brummelman Laren

Publicatiedatum: 22-10-2014 07:55
Bennie Brummelman grond- en sloopwerken uit Laren (gld) heeft recent de allereerste Cat 259D compacte schranklader geleverd gekregen. Dit is de eerste schranklader uit deze serie in Nederland en tevens voor Brummelman de eerste Cat machine in zijn uitgebreide machinevloot van Bobcats.
Cat 259D schrankladerCat 259D schranklader

Bennie Brummelman is specialist in het lasergestuurd profileren van grondoppervlakten. Met behulp van verschillende lasers worden mini graders, laserbladen en spreidmachines zeer nauwkeurig aangestuurd, waardoor grote oppervlakten snel en accuraat kunnen worden geprofileerd. Voorheen gebeurde dat alleen met Bobcats, maar sinds eind september doen zij dit ook met een Cat 259D schranklader. Deze laatste zal vooral ingezet worden voor het lasergestuurd egaliseren van zand- en/of puinbaan.
 
Voor Brummelman is het optimale rijcomfort van deze machine een absoluut voordeel. Daarnaast is de 259D schranklader door hen gekozen vanwege de verwachte verhoging van de capaciteit en verlaagde gronddruk. De Cat compacte rupsschranklader op rubberen rupsen (met verend onderstel) biedt een uitzonderlijke veelzijdigheid, flotatie, tractie en stabiliteit onder uiteenlopende omstandigheden en op verschillende terreinen.

De Cat 259D schranklader heeft een gesloten cabine met overdruk, airco en verwarming af fabriek. In deze sector een unieke machine op het gebied van geluid (stil) en stofvrije werkomgeving. Andere kenmerken van deze schranklader zijn:
• Ride control af fabriek
• Camera achter af fabriek (in originele display)
• Standaard 2 versnellingen voorruit
• Extra hydrauliek functie met hoge opbrengst
• Elektrisch bedienbare snelwissel
• Machine breedte op 40 cm tracks op 1.76cm
• Machine controle en instellingen vanuit display in machine individueel instelbaar
• Roetfilter af fabriek

Bennie Brummelman grond- en sloopwerken is specialist in alles wat maar kan worden uitgevoerd met schranklader en minikraan. Om dit zeer brede pakket diensten kwalitatief hoogwaardig te kunnen aanbieden, beschikken we over een goed geoutilleerd machinepark met geavanceerde hulpmiddelen, zoals een waterpas- en een afschotlaser. Een aantal zeer ervaren machinisten zorgt voor vakkundige uitvoering van onze diensten.

www.benniebrummelman.nl

Cat 259D rupsschranklader voor Bennie Brummelman uit LarenCat 259D rupsschranklader voor Bennie Brummelman uit Laren