Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX140W-3 voor Van den Akker Nijeholtwolde

Publicatiedatum: 28-10-2014 07:50
Na jaren met volle tevredenheid gewerkt te hebben met de Daewoo S140 is er na 13000h wederom door Loonbedrijf van den Akker uit Nijeholtwolde gekozen voor een Doosan mobiele graafmachine. Dit keer het nieuwste type, de DX140W-3.
Doosan DX140W-3Doosan DX140W-3

De Doosan is uitgevoerd met hydr. verstelgiek met Pladdet snelwissel en een 900ltr. AA-graafbak. De opgebouwde hamer/sorteerfunctie is standaard proportioneel te bedienen. Tevens is deze voorzien van bakcilinderomschakeling -voor de verlenggiek- en een aparte maaikorfaansluiting. De Doosan is gemonteerd met een accumulatorset op de hefcilinders welke in combinatie met de 70cm brede Alliance banden het rustige rijden op de weg bevordert. Verder is de kraan voorzien van een schuifblad met afneembare trekhaak en 24V stekker, dieselvulpomp en extra werklampen. De ruime en stille cabine is opgebouwd met een Ventox V3 overdrukunit met CCU van Kruizinga Service, dit voor het gebruik in de sloop en asbestsanering.

Loonbedrijf van den Akker uit Nijeholtwolde is een multi functioneel inzetbaar bedrijf, naast het melkveehouderijbedrijf bestaat het bedrijf uit een loonbedrijf, een grondverzettak en een slooptak. Hiernaast is er ook nog een bedrijf wat zorgt voor een juiste sanering van de asbest. Voor deze verschillende werkzaamheden bezit het bedrijf daarom ook diverse rupskranen en een mobiele kraan.

www.loonbedrijfvandenakker.nl
www.entreeding.com/van-den-akker-asbest-b-v/nijeholtwolde

Doosan DX140 W-3 voor Loonbedrijf van den Akker uit NijeholtwoldeDoosan DX140 W-3 voor Loonbedrijf van den Akker uit Nijeholtwolde