Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB290 midigraver voor Bos Werkhoven

Publicatiedatum: 27-10-2014 07:05
Bij Co Bos v.o.f. in Werkhoven heeft Verhoeven Grondverzetmacines B.V. een rijk uitgeruste Takeuchi TB290 rupsgraafmachine afgeleverd.
Takeuchi TB290 9.5 tonTakeuchi TB290 9.5 ton

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de machine o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, VemaTec bakken, extra contragewicht, gereedschapkist in de onderwagen, extra werkverlichting, parrot carkit en maaikorf-functie. Ook is de giek gespoten in het kenmerkende rood van Co Bos. Standaard is de Takeuchi TB290 al voorzien van climate control, fuel economy mode, sloop-sorteerfunctie, drukloze retour, brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging, automatische trackspanners voor de shortpitch rubbertracks en hydrauliek pompen volgens het zogenoemde ‘load-sensing’ principe. Vertegenwoordiger bij Verhoeven, Peter Hulsman sluit af; “Co Bos heeft weer geïnvesteerd in een mooi stuk techniek en kan hiermee dan ook weer jaren voorruit.

Co Bos v.o.f. is een gemechaniseerd loonbedrijf met activiteiten in zowel de agrarische sector als in de civieltechnische sector. Daarnaast worden er diverse werkzaamheden gedaan voor de cultuurtechnische sector en in de wegenbouw. Of het nu gaat om bouwputten uitgraven, slopen van gebouwen, uitgraven van een vijverpartij voor een landgoed, diverse agrarische werkzaamheden of zand- en grondhandel met kipper transport, Co Bos heeft er het juiste personeel voor en de beschikt over een groot aantal machines waarmee ook voor particulieren diverse werkzaamheden worden verricht. Of het daarbij gaat om een vijver uitgraven in de achtertuin of u heeft mestkorrels, kalk of tuingrond nodig voor de planten, bij Co Bos bent u ook als particulier aan het juiste adres.

www.coboswerkhoven.nl
www.verhoevenbv.com

Takeuchi TB290 minigraafmachine voor Co Bos VOF uit WerkhovenTakeuchi TB290 minigraafmachine voor Co Bos VOF uit Werkhoven