Communicatie software Groen, Grond en Infra

Komatsu PW148-8 voor Hofmeijer Voorst

Publicatiedatum: 29-10-2014 07:05
Hofmeijer Loonwerk en Grondverzet uit Voorst heeft onlangs uit handen van BIA-vertegenwoordiger Marcel de Vries een nieuwe Komatsu PW148-8 mobiele graafmachine in ontvangst mogen nemen. Deze nieuwe Komatsu PW148-8 is ter vervanging van een oudere PW130 in de vloot.
Komatsu PW148-8Komatsu PW148-8

Herbert Hofmeijer: “We hebben verschillende Komatsu’s in onze vloot en deze bevallen uitstekend. Hoewel ik ook naar andere machines heb gekeken, is daarom toch de keuze gevallen op de Komatsu PW148-8. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de service van BIA. De service op mijn Komatsu-machines wordt door BIA altijd zeer nauwkeurig en goed uitgevoerd op basis van het afgesproken servicecontract. Ik heb er dan ook geen moment aan getwijfeld om op deze nieuwe PW148-8 gewoon weer een servicecontract af te sluiten.    

De PW148-8 van Hofmeijer is uitgerust met een draai-kantelstuk Engcon CWRT-15 van Verachtert. Verder werd de machine voorzien van een trekhaak in het dozerblad, een overdrukvoorbereiding, een Donaldson cabinefilter, een lekleiding, Trelleborg 620/50 R22,5 banden, Eurosteel bak 1800 mm / 835 ltr, kunsstof spatborden, camera’s op de achterzijde en rechterzijde, radio met Bluetooth en een extra werklamp op de lepelsteel.

Hofmeijer Loonwerk en Grondverzet richt zich buiten loonwerk en grondverzet ook op cultuur- en sporttechniek. Hierbinnen heeft het bedrijf zich op verschillende vlakken gespecialiseerd. O.a. het verrichten van grondwerkzaamheden onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Zo kan in één zin de expertise van Hofmeijer samengevat worden.


Komatsu PW148-8 mobiele graafmachine voor Hofmeijer loonwerk- en grondverzet uit VoorstKomatsu PW148-8 mobiele graafmachine voor Hofmeijer loonwerk- en grondverzet uit Voorst