Communicatie software Groen, Grond en Infra

Scania G450 Euro 6 voor Meeuwenoord Noordwijkerhout

Publicatiedatum: 30-10-2014 07:20
Meeuwenoord Groep, met het hoofdkantoor in Noordwijkerhout, heeft onlangs een nieuwe Scania met een 70 ton/meter kraan in gebruik genomen. De vierassige bakwagen is multi-inzetbaar. De truck heeft een laadhoogte van slechts 100 cm, waardoor ook hogere objecten meegenomen kunnen worden.
Scania G450 Euro 6Scania G450 Euro 6

Het naloopaschassis zorgt ervoor dat men ook op kleinere terreinen en woonerven moeiteloos kan manoeuvreren.  De zuinige 450 pk Euro 6 motor zorgt ervoor dat het voertuig in de stedelijke gebieden een lage milieu-impact heeft. Ook op deze manier draagt Meeuwenoord bij aan een duurzame leefomgeving. De truck is afgeleverd door de vestiging Scania Rijnsburg.

Meeuwenoord Groep is in de duin- en bollenstreek één van de bekendste en oudste spelers in de vervoers- en afvalbranche. De basis voor het huidige bedrijf werd meer dan honderd jaar geleden in Noordwijkerhout gelegd. Thans is de familie Meeuwenoord nog nauw bij het bedrijf betrokken. De beide units Meeuwenoord Vervoer en Meeuwenoord Recycling dragen volop bij aan het succes van de onderneming in zijn huidige vorm.

www.scania.nl

Scania G450 Euro 6 bakwagen voor Meeuwenoord groep uit  NoordwijkerhoutScania G450 Euro 6 bakwagen voor Meeuwenoord groep uit Noordwijkerhout