Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB290 voor De Kuiper Noordeloos

Publicatiedatum: 31-10-2014 07:55
Bij De Kuiper in Noordeloos heeft Verhoeven B.V. een nieuwe Takeuchi TB290 maxigraver afgeleverd. Ook deze rupsgraafmachine is weer voorzien van nagenoeg alle mogelijke opties.
Takeuchi TB290Takeuchi TB290

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de machine o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel, dieplepel, kruisbediening, gereedschapkist in de onderwagen, extra werkverlichting, opstaprooster, dakbescherming, lekleiding en maaikorf-functie met stalen leidingen op de lepelsteel. Ook is voor deze machine door de opbouwspecialisten bij Verhoeven een speciale afneembare trekhaak gemaakt in het schuifblad. Standaard is de Takeuchi TB290 al voorzien van climate control, fuel economy mode, sloop-sorteerfunctie, drukloze retour, brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging, automatische trackspanners voor de shortpitch rubbertracks en hydrauliek pompen volgens het zogenoemde ‘load-sensing’ principe.

De Kuiper Noordeloos B.V. is voor vele opdrachtgevers een begrip. Al meer dan 50 jaar is het bedrijf actief in de regio en ver daarbuiten. Vanuit het hoofdkantoor in Noordeloos wordt een uitgebreid dienstenpakket aangeboden in de grond-, weg- en waterbouw sector. Door steeds te investeren in vakmensen en modern materieel en door in te spelen op overheidsmaatregelen en milieuvraagstukken is er een solide basis ontstaan voor de toekomst.

www.dekuiper.nl
www.verhoevenbv.com

Takeuchi TB 290 rupsgraafmachine voor De Kuiper uit NoordeloosTakeuchi TB 290 rupsgraafmachine voor De Kuiper uit Noordeloos