Communicatie software Groen, Grond en Infra

Reesink Academy: Construction Equipment Simulator Trainingen

Publicatiedatum: 06-11-2014 07:40
Onlangs heeft Reesink Construction Equipment (RCE) als eerste in de grondverzetbranche twee simulatoren in gebruik genomen. Dit initiatief van de Kemp Groep levert hiermee een bijdrage aan bedrijven om hoger op de CO2 prestatieladder te komen. Een uniek middel om mensen maatschappelijk verantwoord op te leiden en te trainen.

Dat Reesink hiermee een uniek concept in handen hebben blijkt uit het feit dat Reesink enorm veel aandacht en lof genereren en op de Infra Relatiedagen in Gorinchem waren de simulatoren een regelrechte hit en publiekstrekker. Met de professionele inrichting van een trainingsfaciliteit met ‘motion based’ graafmachine simulatoren geeft Reesink Academy u dus de kans om in een veilige, economisch verantwoorde en milieuvriendelijke omgeving nog meer vertrouwd te raken met een graafmachine en zijn uiteenlopende mogelijkheden.

Het brede scala aan trainingen geeft iedere machinist, beginnend of zeer ervaren, de mogelijkheid zijn of haar ‘skills’ verder te verbeteren. Of het nu gaat om het op een juiste manier inspecteren van de machine, het laden van een vrachtwagen, het werken met een kantel/draaistuk of het werken met GPS, de trainingen zijn allemaal uit de dagelijkse praktijk gegrepen. De Reesink Academy geeft u met deze maatschappelijk verantwoorde manier van trainen een kans om uw firma hoger op de CO2-Prestatieladder te plaatsen. Dé manier om de gunning van nieuwe opdrachtgevers te krijgen. Hoe hoger u op de CO2-prestatieladder staat hoe hoger uw fictieve korting is bij een aanbesteding.

Reesink Academy beschikt over twee ‘motion based’ simulatoren. De eerste is speciaal ingericht voor mobiele graafmachines en de tweede voor rupsgraafmachines. De drie grote schermen in combinatie met de bewegende ‘cabine’ geven de machinist een zeer realistische ervaring. Ook het geluid draagt hier zeker aan bij.

Download de brochure voor het programma overzicht
www.reesink.com/academy

Reesink Academy: Construction Equipment Simulator TrainingenReesink Academy: Construction Equipment Simulator Trainingen