Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX140W-5B voor Post Harderwijk

Publicatiedatum: 14-11-2014 07:35
Post Rental & Trading, verhuurbedrijf in het midden van Nederland, breidt haar verhuurvloot uit met een Hitachi ZX140W-5B mobiele graafmachine.
Hitachi ZX140W-5BHitachi ZX140W-5B

De mobiele graafmachine is uitgerust met driedelige giek, centrale smering, zowel hamer als grijper functies, brede banden, kraanboek etc. De machine is geleverd door HCME uit Hoogeveen. Met deze machine breidt de verhuurvloot zich verder uit. De nieuwe machine is voorzien van de nieuwste motor en voldoet dan ook aan de hedendaagse milieu eisen. Bijkomend voordeel voor de huurder is dat de machine beduidend minder brandstof gebruikt.

Post Rental & Trading verhuurt (zonder machinist) en verkoopt machines ten behoeve van verschillende grondwerkzaamheden. Post Rental & Trading levert machines aan haar huurders door het hele land. Door het transport in eigen beheer te doen kunnen de machines tegen zeer scherpe tarieven op de gewenste bestemming geleverd worden.

www.postrentaltrading.nl

 Hitachi ZX 140 W-5B voor Post Rental & Trading uit Harderwijk Hitachi ZX 140 W-5B voor Post Rental & Trading uit Harderwijk