Communicatie software Groen, Grond en Infra

JCB JS145W TAB voor Van Beers Hoogeloon

Publicatiedatum: 21-11-2014 07:40
Van Beers Hoogeloon heeft onlangs hun eerste mobiele graafmachine in gebruik genomen. Het betreft een JCB JS 145 W TAB die na gedegen demonstratie, als uiteindelijke keuze uit de bus kwam.
JCB JS145W TAB JCB JS145W TAB

Wiel, machinist bij Van Beers, bracht het op een treffende wijze: “Ik ben nooit een fan geweest van JCB, simpelweg omdat ik er nog nooit mee gewerkt had. Gedurende de periode waarin ik de demomachine heb kunnen proberen ben ik echter een groot fan geworden van JCB . Deze kraan draait zo fijn en is daarbij ook nog eens geweldig stabiel en zuinig; voor mij was de keuze wel duidelijk. Ook het feit dat de kraan geen AdBlue en vooral geen DPF-filter heeft was belangrijk, vooral omdat de kraan in ons werk nogal wat tijd stationair of op lage toeren draait”.

Van Beers Hoogeloon is een aannemingsbedrijf in de grond- weg en waterbouw. De laatste decennia heeft Van Beers Hoogeloon zich vooral gespecialiseerd in natuur-, cultuurtechnische en waterbouwkundige projecten. In opdracht van overheden, waterschappen, projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren worden grote en kleine projecten in Nederland en in België gerealiseerd. Van Beers Hoogeloon is een familiebedrijf en mede daardoor altijd zeer gemotiveerd en nauw betrokken bij de projecten waaraan gewerkt wordt. Vanaf de eerste plannen van de opdrachtgevers tot de uiteindelijke oplevering wordt er gedacht als aannemer op een proactieve en creatieve wijze over mogelijkheden en duurzame oplossingen.

www.vanbeershoogeloon.nl

JCB JS 145 W TAB  mobiele graafmachine voor Van Beers uit HoogeloonJCB JS 145 W TAB mobiele graafmachine voor Van Beers uit Hoogeloon