Communicatie software Groen, Grond en Infra

TEREX TL100 wiellader voor Koelewijn Capelle a/d IJssel

Publicatiedatum: 04-12-2014 07:55
Gebr. Koelewijn Bestratingen B.V., uit Capelle a/d IJssel, heeft onlangs een nieuwe TEREX TL100 wiellader in gebruik genomen.
TEREX TL100TEREX TL100

Deze compacte wiellader van 5,7 t heeft een motorvermogen van 74 pk. De dwars ingebouwde turbodieselmotor is zuinig met brandstof en heeft een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Verder kenmerkt de TEREX TL100 zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening, hydraulische voorsturing en de multifunctionele joystick voor intuïtieve bediening. De TL100 heeft een maximum snelheid van 36 km/uur.

Gebroeders Koelewijn Bestratingen B.V. is een professioneel bestratingsbedrijf, dat werkzaamheden verricht op het gebied van bestratingen, tuinaanleg, sierbestrating, huisaansluitingen en het verhuur van materieel. Zowel gemeenten, bedrijven, industrie, chemie, scholen als particulieren behoren tot de vaste opdrachtgevers. Gebroeders Koelewijn Bestratingen B.V. is opgericht in 1992 en is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met rond de 60 stratenmakers en oppermannen. Koelewijn kan dus elk project aan, groot of klein. Zij werken nauw samen met P.Groeneveld Grond Weg- en Waterbouw.

www.kemp-groep.nl
www.koelewijnbestratingen.nl

TEREX TL 100 wiellader voor  Gebr. Koelewijn Bestratingen uit  Capelle a/d IJsselTEREX TL 100 wiellader voor Gebr. Koelewijn Bestratingen uit Capelle a/d IJssel