Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo EC250EL voor Elzinga Uithuizermeeden

Publicatiedatum: 09-12-2014 09:15
Elzinga Materieel B.V. in Uithuizermeeden ontving opnieuw een Volvo hydraulische rupsgraafmachine van Kuiken N.V. Nadat afgelopen zomer een Volvo EC300DL werd afgeleverd was het nu een Volvo EC250EL die zijn weg vond naar het hoge Noorden om direct aan de slag te gaan in de Eemshaven.
Volvo EC250ELVolvo EC250EL

“Voor dit omvangrijke project” vertelt Eke Elzinga, directeur Elzinga Groep “zochten we een passende machine. We zoeken altijd een machine bij onze werkzaamheden en rekenen vooraf door wat de kostprijs is per verzette kuub grond. Het gaat ons uiteindelijk om de totale kosten van de machine, de Total Cost of Ownership (TCO). We willen altijd inzichtelijk hebben wat een machine kost vanaf de aanschaf tot aan de inruil. Peter Cnossen, Sales Manager kon ons prima adviseren en zodoende was het de beurt aan Kuiken om ons deze EC250E te leveren. Want de prijs/kwaliteit verhouding van een Volvo was het meest aantrekkelijk. Daarbij komt dat een Volvo zuinig omgaat met brandstof mede door de nieuwe Volvo D8J 6-cilinder dieselmotor met DPF en SCR die aan de Stage4 emissie-eisen voldoet. Volvo is betrouwbaar, doet het goed qua capaciteit en er staat een uitstekende dienstverlening achter. Voor groot grondwerk is de Volvo EC250EL, net als de Volvo EC300DL, allround inzetbaar. Niet te groot maar zeker niet te klein. Met een eigen gewicht van 26.500 kg zit deze machine overal net tussenin en is uitermate geschikt voor de vette Groninger kleigrond. Een sterke machine die ons zeker goed zal bevallen”.

Elzinga Loon- en grondverzetbedrijf BV, werkmaatschappij van de Elzinga Groep, is een dynamisch bedrijf en actief in grond- weg- en waterbouw. Met een vaste groep medewerkers en een modern machinepark voert Elzinga alle werkzaamheden in het hoge Noorden tot in de puntjes uit. Bij de Elzinga Groep staat het vakkundig bedienen en ondersteunen van de klant al meer dan zevenenzestig jaar voorop.

www.entreeding.com/bedrijven/245234/materieel/kuiken-b-v
www.elzingagroep.nl

Volvo EC 250 EL rupsgraafmachine voor Elzinga uit UithuizermeedenVolvo EC 250 EL rupsgraafmachine voor Elzinga uit Uithuizermeeden