Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB235 voor Van Roon Asperen

Publicatiedatum: 10-12-2014 07:55
Door Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is onlangs een nieuwe Takeuchi TB235 minigraver afgeleverd in de kenmerkende kleuren (rood-wit-blauw) van aannemersbedrijf Van Roon uit Asperen. Deze nieuwe machine wordt direct ingezet voor Bemo Rail om in Amsterdam de kraanbanen van de OBA ( Overslag Bedrijf Amsterdam ) te vernieuwen.
Takeuchi TB235Takeuchi TB235

Deze Takeuchi TB235 is o.a. voorzien van LED verlichting (9 stuks), accumulator, brandstofvulpomp, sloop-sorteerfunctie, extra drukloze retour, gereedschapkist in onderwagen, hijsoog aan lepelsteel en het LINCOLN automatische vetsmeer systeem werd opgebouwd door JDK Global. Daarnaast is er een speciale constructie gemaakt waardoor een vacuümset op het contragewicht geplaatst kan worden en vanuit de cabine met een voetpedaal bediend kan worden. Ook deze machine is weer voorzien van een VemaTEC hydraulische snelwissel en bakkenset. Standaard is de Takeuchi TB235 o.a. al voorzien van shortpitch rubbertracks, ECO-mode, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 1600mm.

Of het nu gaat om kleinschalig werk, zoals een huisaansluiting op het riool vervangen of 10 kilometer bevestigingsmiddelen vervangen voor het spoor, Van Roon maakt het. Een veelzijdige aannemer met een uitstekende staat van dienst op diverse terreinen. Dat is Van Roon. Van Roon heeft een totaalpakket aan materieel, met mobiele graaf (spoorweg) machines, zowel rups als op banden, shovels en spoor-gebonden materieel. Met eigen transport wordt het materieel aan- en afgevoerd. Voor het kleinere werk beschikken ze over Takeuchi grondverzetmachines vanaf 800 kg. Ben van Roon vertelt; “Onze klanten blijven regelmatig terugkeren met nieuw werk. Voor hen staat Van Roon voor “afspraak is afspraak”, hoge kwaliteit, altijd bereikbaar en “Nee” bestaat nagenoeg niet. Van Roon heeft inmiddels een geweldige expertise opgebouwd in de railinfra. Of het nu voor Prorail, RET, HTM, GVB of de Suny lijn (BRU) is, al het materieel voldoet aan de specifieke eisen van deze opdrachtgevers. Uiteraard heeft al het personeel de benodigde scholing, (veiligheids-) certificaten, vergunningen en diploma’s. Van gereedschapsmachinist tot hovenier. Van Roon werkt onder andere voor aannemers als BAM Rail, Volker Rail, Strukton, Molhoek, Dura Vermeer, Swietelsky en Bemo Rail. Ook heeft Van Roon in Vuren een eigen verwerkingsinrichting. Puin, bouw- en sloopafval, dwarsliggers en spoorstaven worden op deze locatie gesorteerd en gerecycled.

www.vanroonasperen.nl
www.verecoverhuur.com

Takeuchi TB 235 voor Van Roon B.V. uit AsperenTakeuchi TB 235 voor Van Roon B.V. uit Asperen