Communicatie software Groen, Grond en Infra

14 Volvo machines voor Compact Rent Beneden Leeuwen

Publicatiedatum: 15-12-2014 10:00
Kuiken Compact dealer Rens de Bruijn B.V. uit Lopikerkapel overhandigde recent 10 Volvo compacte graafmachines en 4 Volvo compacte wielladers aan Compact Rent B.V. uit Beneden Leeuwen.
14 Volvo's14 Volvo's

Koen Voskuilen is van mening dat de markt er aan toe is om machines te huren. “De vraag naar compacte grondverzetmachines wordt de laatste tijd steeds meer. Als bedrijf willen en moeten we daar natuurlijk direct op inspelen. Onze verhuurvloot bestaat uit kwalitatief gebruiks- en milieuvriendelijke machines. Daar past Volvo zeker bij want de prijs/kwaliteitverhouding is gewoon goed.. Omdat we onze verhuurvloot jong houden moesten we dit jaar investeren in nieuwe machines. Na overleg met Rens de Bruijn, de Volvo Compact dealer in de regio, en Ger Kleine, Business Line Manager Kuiken N.V. kwamen we al gauw tot een overeenstemming en was de koop voor veertien Volvo Compact machines snel beklonken. De samenwerking met Rens de Bruijn B.V. is prima en de nazorg is optimaal. Heel belangrijk als je weet dat er een bedrijf achter je staat waar je dag en nacht terecht kunt en adequaat en keurig wordt geholpen. Dat schept een band van vertrouwen over en weer.

Dit keer hebben we gekozen voor de Volvo graafmachines ECR25, EC27, EC35, ECR50 en ECR88 en de Volvo compact wielladers L25F en L35GT. Stuk voor stuk betrouwbare machines en bij iedere willekeurige klant makkelijk inzetbaar. De bediening van een Volvo is soepel en alles zit op de juiste plaats. De ruime en veilige Volvo CareCab is standaard uitgerust met TOPS-, ROPS- en OPG1 veiligheidssystemen zodat de machinisten beschermd zitten. Het zicht rondom is uitstekend. Alle motoren voldoen aan de Stage3B emissie-eisen en zijn super zuinig. Bovendien zijn ze goed toegankelijk en servicevriendelijk. Bij verhuur hoeven we vaak maar weinig uit te leggen, want ieder machinist voelt zich snel thuis in een Volvo. Het zijn ware alleskunners. Geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden. Verhuurvriendelijk dus. We werken ook nauw samen met Kuiken Rental, als het een keer iets groots moet zijn verwijzen we de klant naar Emmeloord en andersom wordt er ook vaak een Kuiken klant naar ons doorverwezen. Wat Compact Rent betreft gaan we graag nog jaren door op dezelfde voet. Met Rens de Bruijn B.V., Volvo en Kuiken N.V..”

Rens de Bruijn B.V., een warm familiebedrijf, is al meer dan achttien jaar Kuiken Compact dealer voor Midden Nederland voor de hele compact range: minigravers en wielladers tot negen ton. Tevens richt Rens de Bruijn B.V. zich op de grondverzetmarkt en verhuurt grondverzetmachines met machinist. Al meer dan vijfendertig jaar worden alle projecten door ervaren medewerkers vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd.

www.rensdebruijn.nl
www.kuiken.nl

14 Volvo graafmachines en wielladers voor Compact Rent uit Beneden Leeuwen14 Volvo graafmachines en wielladers voor Compact Rent uit Beneden Leeuwen