Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB228 voor De Graaff Lekkerkerk

Publicatiedatum: 07-01-2015 09:10
Onlangs is bij De Graaff Tuin en Landschap in Lekkerkerk een Takeuchi TB228 graafmachine afgeleverd door Verhoeven Grondverzetmachines B.V.
Takeuchi TB228Takeuchi TB228

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de machine o.a. voorzien van LED werklampen, startbeveiliging, afneembaar opstaprooster en ECO-stop systeem in de stoelzitting zodat het milieu zo min mogelijk belast zal worden. Ook is er door VemaTEC een hydraulische snelwissel geleverd en complete bakkenset. Standaard is deze Takeuchi TB228 o.a. al voorzien van sloopsorteerfunctie, kantelcabine, shortpitch rubbertracks, ECO-mode, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 1445mm.

Eigenaar Erard de Graaff is zeer te spreken over de nieuwe machine; “Wij waren al in het bezit van een Takeuchi en toen er een nieuwe machine aangeschaft ging worden hebben wij contact gezocht met Verhoeven. Gerald Verweij, de vertegenwoordiger in ons gebied, nam al snel contact op en door de directe maar zeker ook duidelijke communicatie konden we al snel zaken doen. Deze kraan is mede door de proportionele bediening en ruime cabine een fantastische machine voor onze machinist Patrick van Gils”

www.verhoevenbv.com
www.de-graaff.info

Takeuchi TB 228 minigraver voor De Graaff uit LekkerkerkTakeuchi TB 228 minigraver voor De Graaff uit Lekkerkerk