Communicatie software Groen, Grond en Infra

6 New Holland tractoren voor Brouwer en Brouwer Oostermeer

Publicatiedatum: 08-01-2015 11:05
Grondverzetbedrijf Brouwer & Brouwer uit Eastermar investeert in 6 nieuwe New Holland T7.170 RC tractoren. Deze tractoren worden voor het seizoen 2015 afgeleverd door Broekens Gorredijk BV.
New Holland T7.170 RCNew Holland T7.170 RC

De New Hollands, allen van het type T7.170 RC zijn uitgevoerd met ad blue technologie, waardoor de motor haar optimale rendement kan behalen en tegelijkertijd kan voldoen aan de tier 4 norm. De motor levert een maximaal vermogen van 170 PK en heeft een eco-versnelling, waarbij de maximale snelheid kan worden gehaald, maar wel met een lager toerental, waardoor een lager brandstofverbruik wordt behaald. Dit zorgt er ook voor dat de motoren duurzamer zijn, wat een steeds grotere rol krijgt binnen bedrijven. De grotere aannemers stellen al eisen en als de verhuurbedrijven/ ondernemers hier aan voldoen hebben zij een groter voordeel.

Brouwer & Brouwer is een VCA* gecertificeerd grondverzetbedrijf met als hoofdactiviteit het verhuren van grondverzetmachines. Hoofdzakelijk doen zij dit met goed opgeleide en gemotiveerde machinisten. Verhuren zonder machinist is echter ook een mogelijkheid. Het machinepark bestaat uit: rupskranen, mobiele kranen, midi kranen, mini kranen, laadschoppen (shovels), trekkers met dumpers, auto met dieplader, trilwals. Maar ook meer specifieke machines zoals: rupsdumpers, grondzeef, machines voor het profileren van zand en menggranulaat (levelers en grader). Tevens kunt u bij Brouwer & Brouwer zowel stalen rijplaten als kunststof rijplaten huren.

www.bbbv.nl

6 New Holland tractoren voor Brouwer en Brouwer uit Oostermeer6 New Holland tractoren voor Brouwer en Brouwer uit Oostermeer