Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK210lc voor Van Oostrum Westbroek

Publicatiedatum: 09-01-2015 07:45
Met de recente aanschaf van een Kobelco SK210lc rupsgraafmachine heeft Van Oostrum Westbroek B.V. niet alleen geïnvesteerd in een zuinige en krachtige machine maar ook in een systeem die dit op het thuisfront inzichtelijk maakt.
Kobelco SK210lcKobelco SK210lc

Kobelco biedt standaard op alle modellen boven de 5,5 ton het KOMEXS machine volgsysteem aan. Dit systeem geeft via GPS niet alleen inzicht in het aantal draaiuren maar ook hoe deze worden gemaakt. Hoeveel procent draait de machine en hoeveel wordt er gereden? Ook de werkmodus waarin wordt gewerkt en de werklast wordt geregistreerd. Dit allemaal om het afgelezen brandstofverbruik in een beter perspectief te kunnen plaatsen. Ook de uitstoot van CO2 op locatie wordt inzichtelijk gemaakt.

Rudie van Oostrum, directeur bij Van Oostrum Westbroek B.V. over het KOMEXS-systeem: “De Kobelco op de voet volgen zal ons helpen om de productiviteit te verhogen en geld te besparen. Het “easy to navigate”-systeem geeft een snelle toegang tot de werkuren en tot de historie van de machine. Een ideaal werkinstrument om op proactieve wijze productiviteit te meten en een optimaal rendement te halen.”

Van Oostrum Westbroek B.V. is een gerenommeerd bedrijf gevestigd in Westbroek, centraal gelegen tussen Utrecht en Hilversum en gespecialiseerd in infra- en cultuurtechnische werkzaamheden. Van Oostrum beschikt over een zeer uitgebreid verhuurprogramma grondverzetmachines. Van Oostrum is al jaren een zeer trouwe Kemp klant. Naast deze IHI’s heeft men ook een groot aantal KATO rupsgraafmachines in het leveringsprogramma.

www.van-oostrum.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 210 lc rupsgraafmachine voor Van Oostrum uit WestbroekKobelco SK 210 lc rupsgraafmachine voor Van Oostrum uit Westbroek