Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK10SR voor Baelde Groenekan

Publicatiedatum: 16-01-2015 07:35
Izaak Baelde uit Groenekan heeft bij de Kemp Groep in De Meern een nieuwe Kobelco SK10SR minigraafmachine in ontvangst genomen.
Kobelco SK10SRKobelco SK10SR

De Kobelco SK10SR is standaard voorzien van een uitschuifbare onderwagen (750-980 mm) en heeft een vermogen van 8,2 pk. De Kobelco SK10SR kenmerkt zich door zijn lage onderhoudsinterval en duurzaamheid. De originele Japanse kwaliteit staat garant voor jarenlang probleemloos draaien. De SK10SR is afgeleverd met diverse bakken.

Izaak Baelde is al meer dan vijfentwintig jaar trouwe klant bij Kemp en prijst Kemp voor het hoge serviceniveau. Baelde zegt hierover het volgende: “Wanneer je serieus met je bedrijf bezig bent moet er een betrouwbare firma achter je staan die je steunt waar nodig. Kemp heeft me hierin nog nooit teleurgesteld en als het nodig is staat er een servicemonteur binnen een uur bij de machine. De kennis en ervaring van die mensen is enorm. Ook het feit dat we tot acht uur ’s avonds onderdelen kunnen halen in De Meern is perfect voor ons. Dat scheelt een hoop tijd en ergernis.”

www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 10 SR minigraver voor I. Baelde uit GroenekanKobelco SK 10 SR minigraver voor I. Baelde uit Groenekan