Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DL450-3 wiellader voor Dirix Elsloo

Publicatiedatum: 26-01-2015 07:35
Na eerder al diverse mobiele graafmachines van het merk Doosan in gebruik genomen te hebben, kiest Dirix Elsloo nu ook bij de investering in een wiellader voor het merk.
Doosan DL450-3Doosan DL450-3

Na eerder al een wiellader gehuurd te hebben bij Staad BV, viel de keus van Dirix voor een DL450-3 wiellader met een C.Klein bak en Eurosteel palletbord. De machine werd door Staad BV voorzien van een hydraulische snelwissel, extra werkverlichting, een Freshfilter Multibox overdrukkast, 27mc, spatlappen en Loadrite weegsysteem. De door een Scania DC13, Common rail, Turbo Diesel Intercooler motor (Tier 4i) aangedreven machine is af fabriek voorzien van een ZF-5 traps powershift transmissie, Torq converter cut-off, joystick besturing, lastcompensator, omkeerbere ventilator en centrale vetsmering. De luxe veiligheidscabine ( ROPS & FOBS ) met veel glas oppervlak is uitgerust met climate control airconditioning, Camera met kleuren LCD, vergroot kleuren display, luchtgeveerde en verwarmde stoel, verstelbaar stuur horizontaal en verticaal, radio, grote opbergvakken en koelbox.

Dirix Elsloo gaat de machine inzetten voor haar recycling activiteiten. Dirix Elsloo is een familiebedrijf, overgedragen van ouders op kinderen. Begonnen met één kraan en één vrachtwagen is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met een groot wagenpark en gespecialiseerd in Transport, Grondverzet, Tuin & Bouw, Bestrating, Containerverhuur, Puin-recycling, Sloopwerken, Truck & Van wash en inmiddels heeft het bedrijf zelfs haar eigen uitzendorganisatie; Dirix Flex.

www.staad-groep.nl
www.dirix.nl

Doosan DL 450-3 loader voor Dirix uit ElslooDoosan DL 450-3 loader voor Dirix uit Elsloo