Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor Van Egmond Berkel en Rodenrijs

Publicatiedatum: 28-01-2015 11:40
Loonbedrijf G.C. van Egmond uit Berkel en Rodenrijs heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK75SR midigraafmachine in ontvangst genomen.
Kobelco SK75SRKobelco SK75SR

Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Daarnaast zorgt de nieuwe ECO-modus voor een nog grotere brandstofbesparing waardoor SR-modellen uiterst rendabele machines zijn.

De nieuwe Kobelco SK75SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de lucht geveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet met veel opbergruimte en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

Het in Berkel en Rodenrijs gevestigde loonbedrijf is gelegen in de driehoek Delft, Zoetermeer en Rotterdam. Gert van Egmond voert enthousiast en vakkundige agrarische- en grondwerkzaamheden uit. Van Egmond is mede door diverse uitrustingsstukken flexibel inzetbaar. Over de aanschaf van de SK75SR zegt Gert van Egmond het volgende: “Dit is de derde Kobelco 7 tonner voor mij. Het was niet zo'n moeilijke keuze om weer een Kobelco te kiezen omdat de vorige twee het prima gedaan hebben. Een heel complete machine die betrouwbaar, en makkelijk in het onderhoud is.”

www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 75 SR rupsmidigaver voor Van Egmond uit Berkel en RodenrijsKobelco SK 75 SR rupsmidigaver voor Van Egmond uit Berkel en Rodenrijs