Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK210lc voor Kemp Nieuwkoop

Publicatiedatum: 03-02-2015 07:40
Met groot enthousiasme laat Martin Kemp van Loon- en Kraanverhuurbedrijf Kemp uit Nieuwkoop zijn nieuwe Kobelco SK210lc rupsgraafmachine draaien voor de camera. Bekijk hier het filmpje en/of de foto’s van deze opvallende rupskraan.
Kobelco SK210lcKobelco SK210lc

De Kobelco SK210lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Via New Holland kreeg Martin Kemp het merk Kobelco in het vizier. De reputatie van de Kemp Groep op het gebied van service heeft Martin over de streep getrokken om te gaan voor een Kobelco. En met succes! Martin zegt hierover het volgende: “De bediening van de Kobelco is zeer accuraat en het lage brandstofverbruik is overweldigend.” Martin gaat met de Kobelco voornamelijk werkzaamheden verrichten voor de AW Groep, vandaar dat de Kobelco in deze opvallende kleurstelling is gespoten. AW Grond, Weg & Water is in de Bollenstreek al jarenlang een bekende speler op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Daarbij speelt kwaliteit altijd een grote rol en maken zij gebruik van de modernste machines, materialen en onderhoudstechnieken.

www.kemp-groep.nl
www.awgroep.nl

Kobelco SK 210 lc voor Loon- en Kraanverhuurbedrijf Kemp uit NieuwkoopKobelco SK 210 lc voor Loon- en Kraanverhuurbedrijf Kemp uit Nieuwkoop