Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB290 midigraver voor Melman Amsterdam

Publicatiedatum: 04-02-2015 08:50
Bij J.C. Melman B.V. in Amsterdam is er een Takeuchi TB290 rupsmidigraver met two piece boom afgeleverd door Vertegenwoordiger Peter Hulsman van Verhoeven Grondverzet BV.
Takeuchi TB290 minigraverTakeuchi TB290 minigraver

De nieuwe 8,5 tonner komt in plaats van de TB175TP die ruim 7500 uur probleemloos heeft gedraaid. Het machinepark bestaat uit meerdere shovels, drie mobiele 15 tonners, 2 grote rupskranen en 3 minigravers van het merk Takeuchi. De reden om weer te kiezen voor Takeuchi is de betrouwbaarheid van de machine, de lage kosten per draaiuur en de hoge restwaarde. Verder is het contact met de importeur Verhoeven goed. De Takeuchi TB290 is compleet uitgevoerd met onder andere, proportionele sloop-sorteerfunctie, climate control, maaikorffunctie, brandstofvulpomp, automatische track spanners, overdruk installatie, extra werkverlichting en diverse nieuwe bakken.

Melman heeft zijn bedrijf gevestigd net boven Amsterdam in de prachtige Zaanstreek. Het bedrijf bestaat sinds 1985 en heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een allround bedrijf, deels in de vleesveehouderij en deels in de aannemerij, grondverzet en cultuurtechnische werken aldus eigenaar Jan Melman. De klanten bestaan onder andere uit de KWS, Markus en de gemeente Amsterdam. Er zijn 6 vaste werknemers en als er meer werk is wordt er geregeld extra kracht ingehuurd. Melman is VCA-gecertificeerd en het personeel is gekeurd voor alle voorhanden werkzaamheden.

www.entreeding.com/bedrijven/448239/home/j-c-melman-b-v

Takeuchi TB 290 midigarver voor Jan Melman uit AmsterdamTakeuchi TB 290 midigarver voor Jan Melman uit Amsterdam