Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK85SR voor De Wilde Vijfhuizen

Publicatiedatum: 11-02-2015 12:15
De Wilde Infra- & Cultuurtechniek BV uit Vijfhuizen is gecertificeerd voor de CO2-Prestatieladder (niveau 3) en om dit niveau te behouden en verder te verbeteren is de aanschaf van deze Kobelco SK85SR rupsgraafmachine, met zijn zeer gunstige brandstofverbruik, beperkt geluidsniveau en extreem lage uitstoot van CO2 een logische keuze.
Kobelco SK85SR Kobelco SK85SR

De nieuwe Kobelco SK85SR maxigraver is standaard zeer compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de lucht geveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet met veel opbergruimte en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

De Wilde is een zelfstandig familiebedrijf die in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid is tot een veelzijdige en professionele partner. De Wilde richt zich voornamelijk op het uitvoeren van werkzaamheden in de sport- en cultuurtechniek, grond-, weg- en waterbouw, verhuur van materieel en levering van materialen.

www.ljdewilde.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 85 SR rupsgraafmachine voor De Wilde Infra & Cultuurtechniek B.V. uit VijfhuizenKobelco SK 85 SR rupsgraafmachine voor De Wilde Infra & Cultuurtechniek B.V. uit Vijfhuizen