Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 80VX midigraver voor Koole Vijfhuizen

Publicatiedatum: 13-02-2015 10:25
Voor een speciaal project in West-Afrika heeft Koole B.V. uit Vijfhuizen via de Kemp Groep in De Meern een nieuwe IHI 80VX-3 midigraafmachine inclusief sloopsorteergrijper in ontvangst genomen.
IHI 80VX midigraverIHI 80VX midigraver

Deze binnendraaier heeft een moderne motor volgens de TIER III specificaties met een vermogen van circa 59 pk en een opbreekkracht van 55 kN. De variabele pompopbrengst zorgt voor veel kracht en souplesse. De betrouwbaarheid, de degelijkheid en de lage onderhoudsinterval maken dat deze machine dit buitenlandse avontuur aan kan.

Van een bedrijf dat bekendheid verwierf door het efficiënt en adequaat handelen bij calamiteiten, heeft Koole zich ontwikkeld tot een internationale speler op het gebied van industriële sloop, sanering, wrakverwijdering en kadebouw. Op dit moment behoren zij tot de vooraanstaande industriële aannemers in Nederland en België met een sterke internationale focus. Sinds enkele jaren heeft het bedrijf haar vleugels uitgeslagen naar West Afrika. Met een kantoor in Lagos, Nigeria en een omvangrijk materieelpark voert Koole onder andere kadebouw projecten en wrakverwijderingen uit in Afrika.

www.kemp-groep.nl
www.koole.eu

IHI 80 VX rupsgraver voor Koole Sloop B.V. uit VijfhuizenIHI 80 VX rupsgraver voor Koole Sloop B.V. uit Vijfhuizen