Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX170W voor Schuurman Abcoude

Publicatiedatum: 16-02-2015 09:45
Het jaar is voor Loonbedrijf Schuurman B.V. uit Abcoude goed van start gegaan. Er is namelijk een zéér complete Doosan DX170W mobiele graafmachine in gebruik genomen. De bandenkraan is geleverd door ELM uit Bleiswijk.
Doosan  DX170WDoosan DX170W

De ruim 17 ton wegende krachtpatser is voorzien van een draai-kantelstuk welke door de proportionele bediening van de Doosan feilloos is te bedienen. De machine, die naast graafwerkzaamheden ook veel wordt ingezet voor hijswerkzaamheden, is uitgerust met een slangbreukventiel op de bakcilinder. Voor meer stabiliteit is het ballast blok met 500 kg verzwaard. Dit extra gewicht is inwendig bijgeplaatst waardoor het ballastblok niet verder naar achter komt met behoud van de oorspronkelijke afmetingen van de machine tot gevolg. Verder is de machine voorzien van overdrukvoorbereiding, startonderbreker en Alliance 70 cm brede enkellucht banden. Ook ontbreekt een afneembare trekhaak met aanhangerverlichting niet op deze complete machine.

Verhuur- en Loonbedrijf Schuurman BV is een professioneel loonbedrijf dat meer dan 45 jaar actief is in de Agrarische en Cultuurtechnische sector. Zij werken op basis van aangenomen werk en daarnaast verhuren zij machines voor de landbouw en graafmachines met bediening in het grondverzet. Verhuur- en Loonbedrijf Schuurman B.V. voert werkzaamheden uit in zowel de bovengrondse als ondergrondse infra. Dit wordt gedaan voor zowel overheden, bedrijven als particulieren.

www.loonbedrijfschuurman.nl
www.elmbv.nl

Doosan  DX 170 W mobiele graafmachine voor Schuurman BV uit AbcoudeDoosan DX 170 W mobiele graafmachine voor Schuurman BV uit Abcoude