Communicatie software Groen, Grond en Infra

Wierd de Haan wint

Publicatiedatum: 15-05-2004 21:58
De BMWT BouwMachines Veiligheidsprijs is gewonnen door de ervaren machinist Wierd de Haan (55) die in dienst is bij Westra in Franeker.
vlnr: Andre Prins, Wierd de Haan en Maarten van Vlietvlnr: Andre Prins, Wierd de Haan en Maarten van Vliet

Wierd de Haan draait op een vijf jaar oude Liebherr R914 rupsgraafmachine en die ziet er volgens de jury van de Veiligheidsprijs uit om door een ringetje te halen. De Haan wordt geroemd om zijn rust, vakmanschap en om zijn veiligheidsbevorderende rol binnen de onderneming Westra.

De tweede prijs was voor Andre Prins (35) ZZP-machinist op een Cat 924G wiellader. Nummer drie is Maarten van Vliet (19) de jongste machinist in het rijtje gekandideerden. Hij draait op een Terex-Atlas 1604. Volgens de jury is hij een belofte voor de toekomst. Nummer vier werd Jeroen Philippens (23) - sinds kort machinist op een nieuwe Takeuchi - die op jonge leeftijd al heel goed omgaat met veiligheid tijdens het werken met zijn machine.

De prijzen werden uitgereikt door jurylid Jan Arensman van Vakvereniging Het Zwarte Corps. Jaap Uilenbroek - directeur van Vianed Grondwerk - reikte de bij de prijzen behorende cheques uit.


€ 450,- voor Wierd de Haan van Paul Uilenbroek (l)€ 450,- voor Wierd de Haan van Paul Uilenbroek (l)